Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Dikotomi aynen öyle Kardeşim allah affetsin
-
Dualarda edildigine gore artik aciklanabilir ️
-
Burda 500.sayfayi görmeyiz insallahhhh mideme kramplar giriyor artikk
-
@james-buchanan bende 2015 puanıyla basvurdum ben nabıyım
-
@mrs-keynes, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Arkadaşlar Sayın Koçer'in her dediğine bir anlam yüklemeyin artık, bitince açıklanacaktan başka bir şey demiyor, çünkü o da bilmiyor. Bizde biliyoruz bunu zaten bitmeden açıklanamaz
Oyle ise niye hocam bugün açıklanma olasiligi %0 mi diye sorulunca Öyle görünüyor diyo bilmiyorum deyip gecsin cok mu zor
-
Bu gün annem rüyasında görmüş açıklanabilir diye Hayrolsun insallah:)
-
Bana da aksamustu aciklanacakmis gibi geliyor:)
-
Arkadaşlar cidden muhafelet olsun diye değil de gerçekten anlamadığım için soruyorum..Bilen bilmeyen herkesin dilinde;''vaayy Tuğrul Koçer bunu dedi,vayy efendim şunu ima etti''..Neyi var bu adamın bu kadar otorite olacak Allah aşkına..Sürekli 'öğrenci dostu,alim,süper kahraman' bilmem ne olarak lanse ediliyor..Ne esprisi varsa söyleyin de biz de bilelim..Çoğunuz ne iş yaptığını bilseniz adını anmazsınız buralarda..Ayrıca anan ansın kimseyi ilgilendirmez ama bırakın şu kayıtsız şartsız biatçılığı..(Bu arada kimse de gelip bana;'fotokopi kitabı derledi,öğrenciye verdi' falan demesin)
-
@brzezinski Bilmiyorum dese bu kadar takip edilmez çünkü.
-
@del-piero ben demezsem yediğim kaba pislemek olur. Bir tivitine bile ihtiyacımız olduğu günler oldu konumuz gerçekten Tuğrul Koçer mi yoksa Gibin sınavı hala açıklamaması mı ? Ne dediyse dedi her dediği laftan bir şey çıkarmak zorunda değiliz.Hele başkasına sarmak zorunda hiç değiliz. Ben de anlamıyorum dediklerinden napalım yani içerden iyi kötü duyum alabildiğimiz priss vardı onu da delirttik. Sırada Tuğrul hoca mı var ?
-
@a1b1 bunu da yaptığına göre keçiler kaçıyor dostum
-
@del-piero Anlatayım o zaman
Bu zamana kadar hep öğrenci lehine çalışmalar yapmış bi abimiz
Bunlar neler mi?
1- Geçen sene birileri Tuğrul Koçer'in anketini çalıp kendi anketiymiş gibi millete satana kadar sürekli tüm guy alımlarında öğrencilerin isteği üzerine anket yapmış biri.. Bunun için binlerce öğrencinin kpss puanı ve seçtiği ili dm ile alıp excellde birleştirdi.. Sence bu iyi birşey değil mi?
2- Fotokopi kitabı çoğaltmadı. Yanlış biliyorsun.. Alan bilgisi çok iyi olan kişilere çıkmış soruları teker teker çözdürüp insanlara ücretsiz dağıttı. Ortalıkta dolaşan 10. baskısı olmasına rağmen aptal aptal hata yapan bazı kişilerin rantını kesti. Sence bu iyi bişe değil mi?
3- Guy ilanı gelsin diye insanları organize ederek her akşam twitterda etkinlik yapılmasını sağladı. Sence bu iyi birşey değil mi?
4-Bu zamana kadar açıklanması yakın bu gece gelebilir diyip de gelmediği sonuç olmadı.. Üstadlar çalışıyor daha açıklanmaz diye Salı'dan bu yana konuşuyor. Listeler bitti açıklanması an meselesi diyen insanlarla kıyaslandığında kimin haklı çıktığı malumunuz..
5- Biat ne alaka? Ben bu zamana kadar verdiği bilgiler yanlış çıkmadığı için itimat ediyorum. Siz etmezsiniz olur biter.
Ha ayrıca adama günde özelden 500 kişi yazıyor. O da onun için toplu bir şekilde yazıyor
Yoksa dikkat çekme gibi bi amacı yok. Öyle olsa Tuğrul Koçer gibi takma bi ad değil, kendi adını kullanırdı... -
Bugün kü rüyadan sonra ben beklemeyi bırKtım kankalar sabah namazından sonra görülen rüyalar çıkarmış iş aramaya Bile başladım ,herkesin hakkında hayırlısı olsun,vesselam
-
@hayde35 ne kadar vahim bir durum aslında kardeşim
-
Tuğrul hoca şişirilmiş bir balon diyorsunuz yani.
-
@hipokrat sabah namazından sonra görülen rüya ilahi değil, bilinçaltı diye biliyorum kardeşim
-
@del-piero kardeş sen insanları işleriylemi sınıflandırıyorsun tuğrul koçerin ne iş yaptığı bizi ilgilendirmez kayıtsız şartsız yanınızda adam. kitabını aldıığınız o çok okumuş çok bilgili hocalardan hangisi mülakat aşamasında yanımızda yapmayın Allah aşkına yiğidi öldür hakkını ver. adamın söyledikleri cıkıyor işte itimat ediyoruz bizde
-
yav boşverin onu bunu bugün gelecek o liste bende inandım sinerji lazım sayın memur adayları
-
Dünden beri boş teneke gibi "tıntın" ses çıkıyor forumda ama heyet karşısında hepiniz beyefendi-hanımefendi, saygın insanlardınız. Boşuna demiyoruz mülakat yapın ama karakter analizi yapılabilecek uzunlukta olsun diye.
-
@zeljkobra, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@del-piero Anlatayım o zaman
Bu zamana kadar hep öğrenci lehine çalışmalar yapmış bi abimiz
Bunlar neler mi?
1- Geçen sene birileri Tuğrul Koçer'in anketini çalıp kendi anketiymiş gibi millete satana kadar sürekli tüm guy alımlarında öğrencilerin isteği üzerine anket yapmış biri.. Bunun için binlerce öğrencinin kpss puanı ve seçtiği ili dm ile alıp excellde birleştirdi.. Sence bu iyi birşey değil mi?
2- Fotokopi kitabı çoğaltmadı. Yanlış biliyorsun.. Alan bilgisi çok iyi olan kişilere çıkmış soruları teker teker çözdürüp insanlara ücretsiz dağıttı. Ortalıkta dolaşan 10. baskısı olmasına rağmen aptal aptal hata yapan bazı kişilerin rantını kesti. Sence bu iyi bişe değil mi?
3- Guy ilanı gelsin diye insanları organize ederek her akşam twitterda etkinlik yapılmasını sağladı. Sence bu iyi birşey değil mi?
4-Bu zamana kadar açıklanması yakın bu gece gelebilir diyip de gelmediği sonuç olmadı.. Üstadlar çalışıyor daha açıklanmaz diye Salı'dan bu yana konuşuyor. Listeler bitti açıklanması an meselesi diyen insanlarla kıyaslandığında kimin haklı çıktığı malumunuz..
5- Biat ne alaka? Ben bu zamana kadar verdiği bilgiler yanlış çıkmadığı için itimat ediyorum. Siz etmezsiniz olur biter.
Ha ayrıca adama günde özelden 500 kişi yazıyor. O da onun için toplu bir şekilde yazıyor
Yoksa dikkat çekme gibi bi amacı yok. Öyle olsa Tuğrul Koçer gibi takma bi ad değil, kendi adını kullanırdı...Bu söylenenlerin altına imzamı atarım... kardeşim çok rahatsızsan takip etmezsin , olur biter... Saracak yer kalmayınca oraya sarmayın... Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil ...