Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@ölümüneevetrte facede biri demis
-
Gelir uzmanligini kazanmis diyelim aday vergi mufettisliginide yazilisini gecmis sozlusude guydan sonra olcak ve guydan vergi mufettisligine gececek adaylar var yani anlayacaginiz a grubunda sistem coktu.
-
@klapaceus NEDENSE BEN BUGÜNDEN ÇOK UMUTLUYUM.RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...
-
@sweeney_todd Dostum bu konuda pek bilgim olduğunu söylemem meb de ki alimda bakanın öyle bir söyleminin olduğunu da senden duydum ama en baştan itibaren bana da mantıklı gelen mülakattan önce bir on soruşturma yapılmasiydi sonuçta terör örgütleriyle bağlantısı olan kişiyi neden mülakattan gecirsinler ki o aşamada elerler hem sgk daki alimda da mülakat sonuçlarınin aciklanmasinin uzun sürmesininde bu yüzden olduğunu düşünüyorum Gümrük bakanlığı da yaptığı alimda güvenlik soruşturmasıni yapıp öyle açıklamıştı mülakat sonuçlarını kurumdan kuruma değişiklik gösterebiliyor velhasıl uzun ve yorucu bir serüven biz memur adayları özellikle a kadrosunu bekleyenler için. Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz stresli ve gerginiz bu cuma vaktinin hayrina Allah en kısa zamanda müjdeli haberi almamizi nasip eylesin Allah'a emanet olun.
-
@halilhy dostum peki atama haberi hemen mi geliuo yoksa 4 ay suren bu haber mi?Birdd maas ne zman yatiyo?Eger maas yatip beklyecekzek bundan guzeli yok
-
Şimdi aradım gibi i haftaya sarkma ihtimali var mı dedim olabilir kesin bir şey diyemiyoruz belli değil dediler. Yine bize esmer günler.
-
@şimbilli sen bakma onlara bilmiyolar gerçekten bugün beklemeyin dedikleri kaç sınav kaç mülakat o gün açıklandı
-
@ölümüneevetrte inş hakkimizda hayırlısı
-
@fact0riel inşallah ya bugünden biraz olsun umudum vardı bakalım.
-
@zenginmemur dostum bugün yarın açıklanacak listede adını gördün mü hayırlı olsun al sana atama haberi maas konusunu bilmiyorum iş başı yaptıktan sonra olsa gerek
-
@halilhy sabir diyorum dostum o zman
-
@zenginmemur maaş işe başladıktan sonraki ilk 15inde yatar atıyorum 16sında başladın işe 2 aylık yatar bidahaki ay.
-
Kendim olumsuz olacağını düşünürken çevremdekilerin de şimdiden olmayacak gibi hissedip teselli çabaları insanı daha da mahvediyor ...
-
Kazansak diyelim garanti 3-4 ay beklicez iş başı yapmak için ocağı şubatı bulur yani tek kazanalımda ben razıyım beklemeye
-
@balans-etkisi oyle gorunuyo ama bu gelir idaresi bi bakmisiz 1 ay icinde baslamisiz
-
@zenginmemur inşallah yanıltır maliye bizi sgk öyle ama bi arkadaşım kazandı 3-4 ay güvenlik soruşturmasını bekledi
-
@balans-etkisi hocam bir kazanında sonrası kolay rahat geçer hayatının son uzun tatilini ömür boyu iş garantin varken yaparsın bunları düşünmeyin
-
Listeler hazırsa bugün biter bu iş öyle düşünüyorum ,umuyorum.
-
Bir yerden sonra insanın heyecanıda kaçıyor.
-
Geçen haftadan beri gösterilen sabırsızlık anlamsızdı..Lakin tecrübesiz arkadaşların heyecana kapılmalarını anlıyorum..İşin sonuna geldik ama en geç yarın açıklanacaktır ben pazara ve daha sonrasına sarkma ihtimalini görmüyorum..Büyük olasılıkla da bu akşam.