Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@atiba yok hocam öğretmenlerde aynı durumda mayısta girdikleri mülakatın güvenlik soruşturması devam eden insanlar var.Güvenlik soruşturmasında şuan aşırı yoğunluk var
-
Yarın yola cıkıcam akrabalarım ile birlikte ki ak(b)rabalari bilirsiniz... O yüzden yarın yolda açıklanacak olma ihtimali kazanamamam aklıma geldikçe kötü oluyorum aglayacagimida biliyorum. İnşallah öyle bir şey olmaz. Çünkü herkes firtinalarla nasıl boğuştuğunuza değil gemiyi limana getirip getirmediginize bakıyor. Hayırlı cumalar olsun emek veren herkes kazansın ve gecikmeden bugün açıklansin inşallah da yolumuza bakalım.
-
@burcuburcu Böyle olduğunu düşünmüyorum en azından olmamalı diye düşünüyorum. Öğretmen nesilleri yetiştiren kişi. Biz ise sadece hesap kitap işi yapıcaz. onlarda araştırmanın daha derin olması gerekir sanki.
-
@guyan-gelmiş ama mülakat sonucü belli oluyor galiba. çünkü açıklandıktan sonra bizde 3 ay güvenlik soruşturması bekliycez.
-
2011 de Ygs ye girdik mod medyan olayı patladı sınav sonucu lys başvurularının başladığı gün açıklandı 2016 da Kpss ye girdik Darbe oldu vs sınav 45 gun sonra açıklandı.İlanlar gelmek bilmedi.Guy sınavına girdik gecesinde açıklanan sınav hala açıklanmadı bu jenerasyon ne kadar bahtsızmış arkadaş...
-
@atiba mülakat sonucu da artık 15-20 gün bekliyorlar hocam onlar da bizim gibiler artık o yüzden sürekli twitterda etkinlik vb yapıyorlar. şubatta meb ilana çıkıyor göreve başlamaları eylülü buluyor artık ama onların güzel tarafı mülakatta +- 5 oluyor.
-
@hayde35 popülizm yapıorum kardeşim takipçi kasıyorum ️Duyum bu arkadaşım söyledi bende paylaştım inanırIm ikiside söyledi yalan çıkarsa da ben elçiyim zeval olmaz
-
@burcuburcu bakan sıkıntılı olan kişilere düşük puan verdik demişti hatırlatayım
-
@guyan-gelmiş sanirsin ogretmenler baska ulkede bi bakanlığa bagli . Onlardaki bu uygulama gayet başarılı. Illa mulakat olacaksa arti eksi 5getirsinler bize de. Guy da göreceksiniz 80 90 alan adama 30 verip eleyecekler. 30 da degil 34.25 gibi komik mukakat notu veriyolar bi de maksat inandirici olsun
-
@shady öğretmen gibi oldum biraz ama meb'de de aynı durum var bir çok insanlar 50 altında bırakılarak tercih yapmaları engellendi bakan da açıklama yaptı emniyetten ismi gelen arkadaşlara düşük verdik diye. Meb şunu başardı torpili olana max +5 verebiliyor bizde adam mülakataa sonuncu giriyor 1. çıkıyor
-
Günaydın dostlar , benim de bugün açıklanacağına dair umudum yok artık zira bütün her şeyi önceki süreçlerden daha fazla bekledik bu bizim kaderimiz gibi artık. Bekle bekle bekle...
-
@guyan-gelmiş tamda demek istediğim bu bu düşük verilen fethö bağlantısı mı yoksa iktidara sosyal medyadan yüklenen kişiler mi?sizce??
-
Bu zamana kadar açıklanan en geç mülakat olacak guy tarihinde belli en son kara perşembe açıklanmıştı Tuğrul hoca da bugün açıklanacağını sanmıyorum dedi gerçekten iyice araştırıyorlar demek ki ben olağan hayat akışıma devam ediyorum sonuç açıklanınca görüşürüz cumhuriyetle kalın hoşçakalın..
-
Bakin bn diyorumki guvenlik sorusturmalsriyla birlkite aciklansin hafta basida ise baslayalim.Facede biri yazmis maas olayi ise baslayinca yatiyo diye anlayacaginiz olumlu bile olsa bu sartlarda en az 4 ay daha issiz gezcegiz.
-
benimde acıklancagına dair pek umudum ve ilk günkü heyecanım kalmadı..
-
Kardeşim ne kadar negatifsiniz kalbinizi ferahlatin biraz ya kendi kendinize eziyet ediyorsunuz sizede yazık etrafinizdaki sevdiklerinizede
-
@zenginmemur o kadar süreceğini düşünmüyorum ben çünkü eğer dedikleri gibi sistem eskisi gibi değil yani 15 temmuz öncesi gibi mülakat tarihlerinin çok geç açıklanması sebebi bu 4300 kişinin hakkinda ön bilgi alınmasına bağlı olabilir arkadaş da demis meb de emniyetten gelen bilgi dahilinde sıkıntısı olanlara düşük not verildi diye bakan aciklama yapmış guyda da ertesi gün aciklanmamasi belki daha dikkatli davranıyordur kurumlar ön soruşturma yapıldığı aşikar atandıktan sonra yapılan güvenlik soruşturması prosedür gereği olur ve o da kısa sürer diye düşünüyorum.
-
@cerkes46 emniyetten gelen fethö mü yoksa sosyal medyada hükümete yerleştirme??mi
-
@sweeney_todd şahsi görüşüm fetö bağlantısı kaynaklı düşük veriliyor.
-
@guyan-gelmiş gerçi Benim memur olmam avantaj mı bilemedim
2008 de fethöyle dalga geçerken içeri girersin diyenlere uymasam o sayfayla müsteşar bile olurdum