Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@kzxp Hocam gerçekten kolay değil... Güneydoğunun da kendine göre zorlukları var...Kısa dönem zaten güneydoğuya pek vermiyorlar, en azından kısa dönem bizim hiç askerimiz yoktu.Ama yedek subaysan ağır sorumlulukları var, birde Eğirdir'de zorlu bir eğitimi.Tabii pişmanmısın dersen , gene olsa gene giderim
-
@merveek " gorusmek icin sozlestik ben gitmedim o da gelmedi " olacak merve:)
-
Herkese iyi geceler.
-
Ne istedin vermedim
Aylar oldu gelmedinGünaydın..
-
Günaydın. İnşallah herkes için hayırlı bir cuma okur ve sonuçlar açıklanır.
-
Günaydın aldığım bilgi bugünde sonuç gelmeyecek yarın öğleden sonra açıklanacağına dair kuvvetli bir bilgi akışı var .
-
Galiba bu sinavda 1-2 aya anca aciklanir
-
Uyanir uyanmaz buraya bakanlar:/ yine gelmemis
-
Tuğrul hoca;
Akibetiniz ve Cumanız Hayrolsun.
Dua eder,dua bekleriz... -
@sweeney_todd bu bilgiler nerde akıyor
-
Ne, Ali Rıza emmi bu gün de mi gelmedi?
-
@maliyecii sizin olmuş 17 şimdi saydım da benim de 27 olmuş.27 koca AY.Mezun olduktan sonrasını saymıyorum bile.... Sabretmetmeyi öğrendik bu süreçte Allah bu sabrımızımn karşılıgını verir.En çok yıprananlar hakedenler kazanır inŞ..
-
@sweeney_todd bilgi nereden
-
@hayde35 Ankara’da guy arkadaşım başka bir ilde guy arkadaşım var bu sınavın geç açıklanacağını söylemişti muhtemelen müdürleri söylemiştir aynı günün sabahı ikisi birden yazınca paylaşayım dedim ki ikiside sunan tarihlerini söylemişti durum bu
Gönül isterdi komisyon üyesi babamın annesinin torunun kayınbiraderinin bacanağı olsun referans olsun ama malzeme bu -
Çok kötü rüya gördüm ya ,Konya listesine tekrar tekrar bakıyorum ismim yoktu ,Allah tersini çıkarsın inşallah
-
Hayirli sabahlar hayirli cumalar.
Geçen hafta cuma yani mulakatin son günü haftaya cuma açiklanir demiştim. Bugün de içimde güzel bir hic var.
O gün bugün olsun inşallah.. -
@ikonıum42 foruma yeni katılmışsın hoşgeldin hocam,il neresi
-
@hipokrat Konya hocam.
-
Günaydın gençler hayırlı sabahlarınız olsun
-
Günaydın mümin kardeşlerim Hayırlı cumalar