Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@black artık şaşırmam vallahi 1 ay sonra açıklanırsa
-
@niloya iyilik yap denize at.
-
@james-buchanan ben dünden beri bu haftadan ümidimi kestim. Bu totemin bende geçerliliği yok :))
-
Guyda kullandıgımız puanı alalı 17 ay olmuş. 17 ay! Hala belirsiz hala muamma hala iki ucu ...lu değnek ! Yaşlar gelmiş 27-28e daha bi nişan yok bişey yok Gib in keyfini beklerken kalpten de gideriz. Tam bir adanış! Abi cok mu zor yaa bi açıklama yapmak. Mit'ten bilgi istiyoruz sanki. Soru net. Ne zaman laa ne zaman? 15 gün de 20gün de ama bişey de. Belirsiz her halt belirsiz anasnı satyım bekle yavrm bekle işin ne
-
@aycan sosyal bilimlerde kesin diye birşey yoktur.
-
@merveek yalnız mülakat tarihleri geç açıklandı ben onu atlamışım o arada da istedikleri kadar araştırabilirlerdi tabi öyle bir şey yapıyorlarsa
-
Of anam offf gene 1 ettik saati.
Tinercilere döndük yine
Hadi herkese iyi geceler sofrayi kuran kaldirir artik -
@james-buchanan sosyal bilim okuduğum için pişman olduğum günlerden biri yine
-
@gmsmustafa ben öyle duymuştum hocam yanlışta olabilir
-
Forumdan uzaklaşmak kafayı dağıtmak için YouTube'dan kısa film tarzı video izleyim diyorum videodaki adamın adı GUY çıkıyo gel de kafayı yeme..
-
Ben de yarın girmiycem gari Beşiktaşın maçı var cümleten hayırlı geceler gençler
-
Dostlar uyumadan an itibariyle İdlib'e giren askerlerimize dua edelim vatanlarına sağ salim dönebilsinler ve Allah onları görevlerinde muzaffer eylesin diye. Herkese iyi geceler
-
İçerde kimse kalmasın kitliyorum bak kapıyı:)
-
@kzxp Gözde bozukluk varsa komando olamaz hocam
-
@senyoraj İstemeleri yeter kardeşim öle bi yaptırırlarki:)
-
@sofuoglu eskiden sigara içiyorum derdim şu son 10 15 gündür resmen karnımı sigara ile doyuruyorum. Biraz geç bi cevap oldu ama bu akşam pek giremedim şimdi tüm konuşmaları okuyorum bu konuyu ea geçmiyim dedim
-
@kzxp hocam olamaz , nereden biliyorsun dersen , Eğirdir dağ komandodan , Şırnak/ Uludere'ye komando yedek subay olarak gittim.Göz konusu komandoda çok hassas , ona çok dikkat ediyorlar... Yıllarca gözünün bozuk olmadığını zanneden yahut çok ama çok az bir bozukluk olduğunu muayene sırasında öğrenen arkadaşlarım elendi...Ama bunun dışında ki hiç bir kriter pek dikkate alınmıyor... Hatta komando olmamak için gözüm bozuk diye arkadaşının gözlüğünü alarak muayeneye giren bir çok arkadaşım , komando oldu
-
@senyoraj bende komando istedim ama havacı yaptılar:) gerçi son gün yükseğe başladım ertelendi ama bozdursam tecili gene aynı yere gidiyormuşum askeriye öyle dedi.
-
@kzxp doğrudur hocam , hava daha rahat olur
-
@senyoraj rahat olmasın yahu. komutanların nazını cekmektense doğuda yapmayı yeğlerim.