Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Tuğrul hoca yarın için de çok zor yazmış.. vallahi kafayı yememek elde değil en geç cuma diye sartlanmistik
-
tugrul kocer yatin uyuyun bu gece aciklanmayacak yarinda cok zor demis ya
-
@james-buchanan gunun neredeyse her saati yemek yiyen bi insanim ben ölürüm hocam
-
@fabrizio tavuk donerden et donere terfi edersiniz olmadi hocam siz hangi ilin adayisiniz
-
yarında çok zor. gene ucu açık:) açıklanırsa devlet sizin için ek mesai yaptı açıkladı dicek:)
-
@aycan kaç kilosun. ben tartilmadim ama 80-85 vardır benim.
-
@black olamaz mı olabilir O değilde şimdi gördüm Tuğrul hoca gruba yazmış bu gece açıklanmayacak diye yarın da açıklanacağını düşünmüyormuş ben şok
-
@kzxp valla aciklansin da birak oyle desin
-
@james-buchanan 59 kiloyum hocam daha bugun tartildim
-
@aycan uzman yardımcılığından uzmanlığa terfi edincede çorba pilava başlarım Sakarya hocam, sizin ?
-
@aycan kilo veremiyorum ya. bi aldım bi daha yok. boyum 190 cm ordan kurtariyorum.
-
@merveek hangi grup
-
@james-buchanan direk komando kaçarı yok. hatta yer bile belli manisa/kırkağaç:))
-
@fabrizio yemek karti veriliyor disardan istedigin yerde yiyorsun o kartin gectigi tabi
-
@james-buchanan Facebook ta 2017 GUY MÜLAKATI grubunda yazmış
-
@kzxp, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@james-buchanan direk komando kaçarı yok. hatta yer bile belli manisa/kırkağaç:))
komando olmaz. gözlük kullanıyorum. hem ben komando istemiyorum dedim.
-
@merveek, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@james-buchanan Facebook ta 2017 GUY MÜLAKATI grubunda yazmış
teşekkür ederim.
-
@james-buchanan Ahh ah:) senin istemene bakmıyorlar be kardeşim. yüzme bilmeyen arkadaşım bahriyeli oldu:)
-
@james-buchanan Maşallah hocam da çok yanlış kulvardasın. Manken olaydın çekmezdin bu dertleri
-
@terkiphatasi inşallah öyle bişey vardır hocam. içki sigara alkol kumar gece hayatı hiç biri yok bende tek kötü alışkanlığım kpssA ve yemek yemeyi sevmem, onun için önemli bu