Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Arkadaşlar bu mülakatla uzaktan yakından ilgim yok sınavını geçememiştim. Forum iyi, ortam güzel ben ondan takılıyorum sonra şey olmasın.
-
@fabrizio yarın bence de büyük gün olabilir Facebook ta gördüm bir kaç yazanı Cuma'yla alakalı ne kadar doğrudur bilemem.Güzel bir güne uyanalım inş Allah herkesin gönlüne göre versin işsiz olduğumuz son günler olsun
-
@terkiphatasi hadi kabul et lutfen priss e haksizlik ettiğini,o arkadaş hic kimsenin yapmadigini,ulasamadigi insanlara ulasip bizlere bilgi verdi. Yine de hersey gonlunce olsun.yolun acik olsun .gule gule
-
Arkadaşlar belli ki herkes gergin biraz daha sağduyulu olalım lütfen özellikle priss hocam gibi bizim için uğraşan insanlara haksızlık etmeyelim...yapilan iyilikler unutulmamalı zamanında alkışlayan insanların şu an verdiği tepkilerde ayrı bir vaka
-
@themis14 kardesim haksizlik ettigimi dusunebilirsin ben tanimam etmem sadece o paylasimindan yola cikarak bende yarattigi etkiden oturu sitemimi elestrimi sundum saldirmasaydiniz vallahi billahi boyle uzamazdı
-
Arkadaşlar forumun sakin bir şekilde gecenin ilerleyen saatlerine doğru gitmesini temenni ederek ben müsaade istiyorum. Bakın kimse evinde huzursuzluk istemez, burası hepimizin evi diye yola çıktık madem bu hususu dikkate alalım. Hepimiz ortak sıkıntılar içerisinde kaderdaşlar olarak bir yola çıktık, bu yolda bizi darlayan onca problem varken, bir de kendi kendimizin canını sıkmayalım. Sağduyulu olmaya gayret gösterelim. Bakın şundan bir kaç gün sonra burada olanların bir kısmı sevinç çığlıkları atarak, artık bir iş sahibi olmanın mutluluğunu yaşarken, bir kısmı ise üzülecek. Herkes, emeğinin karşılığını almak istediği böyle bir dönemde, kimsenin emeğinin üzerinden keyfi davranışlar içerisine girmeyelim. Rica ediyorum sağduyu ve empati üzerine hareket edelim. Hepinize saygılar, sevgiler.
-
O degil de diyelim ki kazandik istanbulda hangi ilcede caliscagimiz neye gore belli olacak bilgisi olan var mi ️
-
@gmsmustafa valla cok iyi geldi bu soru konu dagilsin
-
@gmsmustafa sanırım sizin vereceğiniz adrese yakın yere atanmaniz yapılıyor
-
Bi soruda ben sorayım. Diyelim atandık öğle yemeği nasıl oluyor bilgisi olan var mı ?
-
@fabrizio istanbulda yemekhane varmis anadoluda ticket
-
@terkiphatasi sen bilirsin kabul etmiyorsan.Evet haksizlik ettiğini düşünüyorum. Neyse iyi geceler.
-
@fabrizio İstanbuldakilerin ogle yemegini kurum karsiliyor diger illerde boyle bisey yok sanirim
-
Ua1905 döndü mü?
-
@aycan hadi ya öğrenci iken öğle arasında döner ekmek yerdim param bitmesin diye atanınca döner ekmeğe devam mı yani
-
@aycan napalim yemeği açlıktan kim ölmüş.
-
@merveek onlarda forumda bizim yazdıklarımızı görüp facebook da yazmış olmasınlar
-
@srnyy yani allah nasip ederde kazanirsak baska sehirden gitcem su ilcede istiyorum mu diyecem baya karisik bir durum olacak gibi
-
@terkiphatasi Diğer şehirlerde bişey yok mu ?
-
KPSS ve kurum sınavları sürecinde takva konusunda bayağı bir ilerleme kaydediyoruz şaka maka.