Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@terkiphatasi yeter bu kadar. Böyle şeylere gerek yok. Onlarca insanda bir tepki söz konusu ise bu durumda senin biraz daha meseleden uzaklaşman gerekiyor.
-
@gokhangermen kendi istedi ama.diger turlusu dediginiz gibi olurdu
-
@james-buchanan ne kriterinden bahsediyorsun dostum sen ya evlilik programı mi burası baktın birinin yazdığı insanları rahatsız etti banlarsin bunun kriterle ne alakası var neden uzattin bu kadar?
-
@antimülakat bir de dalga geciyor bir saat ne cabuk gecti diye
-
@luck tanımıyorum dostum bu sarkı sozu aklıma geldi sadece ortam yumusasın dedım
-
Zaten adam cuma dedi asıl sonradan üstadı uzatmayabilirler dedi Çarşamba çıktı zaten Tuğrul hoca da hafiften sinyal verdi umutlanmayalım belli olmaz diye kesin bir şey söylemiyor herkesin üslubu farklı tek ortak noktaları bize yardımcı olmaları.Yakında burda sonuçlar açıklandığında kazanamayanlar belki ben de dahil ilan ne zaman gelicek diye boş boş bakarız artık birbirimizi yeriz.En iyi yaptığımız şey nasıl olsa
-
Tugrul abiye laf eden inşAllah imeceden sinava mulakata calismamisyir. Prise laf eden inşAllah prisin verdigi duyumda ilgili duyuma sevinmemiştir...
-
Konunun basindan itibaren takip etmisseniz priss i elestirmeme o degil siz tahammul edemediniz alenen kufu eden de oldu sonrasinda da ben yardirsim haksizsam yalansa amenna ozur dilerim ama basindan beri takip eden biri soylesin boyle olmadi mi?
-
Fitne ve fesadı yayan yığınla mahluk var. İyiyi ve faydalıyı yayalım. Cuma gecesidir, kalp kırmayalım. Birbirimizi durduk yere üzmeyelim.
-
Birey için iyi veya doğru olan bir şeyin toplum için de iyi veya doğru olacağı biçimindeki yanlış görüş nedir?
-
@terkiphatasi, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Konunun basindan itibaren takip etmisseniz priss i elestirmeme o degil siz tahammul edemediniz alenen kufu eden de oldu sonrasinda da ben yardirsim haksizsam yalansa amenna ozur dilerim ama basindan beri takip eden biri soylesin boyle olmadi mi?
Çoğu kisi emege saygili birader o adamin yaptiklarini biliyor haksiz elestirilere karşı dogal olarak kimse laf ettirmez
-
Haydi şu an operasyonda olan mehmetçiğimize bir dua gönderelim ve yaptığımız tartışmaların ne kadar boş olduğunu düşünelim. Ayaklarına taş değmesin.
-
Priss kardesimiz biraz kafa dinlesin elbet geri döner. Sıkıntı bizde aslinda. Bir iki kisi laf atti ortaya sonra biz buyuttuk olaylari cevap bile vermeyecektik. Neyse priss kardesim okuyosan bunlari benden sana koca bi eyvallah bu surecte yanimizda oldun.
Dostlar bu arada cuma oldu bugun son issiz cumamiz olur insallah.
-
@brzezinski oyle bile olsa bu priss ten baskasina dusmezdi hadi düştü kufur etmek nedir ya ??? E saygi boyle yerlere inerse adamina(!) Gore konusmasinida biliriz.yoksa bi derdim yok.
-
@themis14 tasarruf paradoksu muydu
-
-
@mehmet-muzaffer terkip hatasi:))
-
@tugayç aminnnnnn
-
Arkadaşlar priss kendisi çıkmak istedi. Bu konuda anlayış gösterelim, tartışmaya gerek yok. Yeniden aramıza dönecektir. Arada böyle şeyler olur, yorulmuştur. Biraz zaman gösterelim kendisine. Duyumu doğru veya yanlış bunu konuşmak yerine şunu söylemek lazım duyum için çaba gösteriyor. Gösterdiği çabayı da üstünkörü değil, sağlama almaya çalışarak yapıyor.
-
Soğuk
Ve yorgunum
Gitmeliyim
Ama yorgunum
Susmalıyım artık
-ki dinleyen de kalmadı!-
Çok yorgunumBoş bir vagon bulsam girip içine ağlarım
Tersiz ve telaşlıyım
Yolun sonuna doğru
Kopup dört yana dağılan
Tesbih parçaları gibiyimAli LİDAR