Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@friedman98 kufuru savunan sensin noldu kendin yiyince zoruna mi gitti
-
O degilde bi saatir ne cabuk gecti zaman :)))
-
Arkadaşlar, şu Tuğrul hocaya yüklenenleri anlamıyorum. Adam imeceyi bir kuruş menfaat gözetmeden bize sundu yaranamadı, hergün ufakta olsa bilgilendirme yaptı yaranamadı. Elinde olsa herkesin beklediği açıklamayı yapmayı oda ister , ama maalesef işler bizlerin düşündüğü gibi yürümüyor. Neyse bence hala arkasından atıp tutmayı bırakalım emeğe saygı duyalım.Sevmeyeni muhakkak olacaktır , ama biz önce kendi içimizde birbirimizi anlamayı öğrenelim.Elimizde olanı mahvetmekte üstümüze yok maalesef.Eminim kimse sahte hesapların arkasına saklanmadan yüzüne aynı şeyleri söyleyemez.Bu gün bu insanıda küstürmeyi başardık maalesef, BRAVO BİZE...
-
@terkiphatasi neyse yeni benim memleketteymişsin kardeşim bi dahakine haber et beraber çay içelim. hadi görüşürüz.
-
@terkiphatasi yakisanin üzerinde güzel duruyor
-
Yazacaklarım kendim hariç diğer şahısları bağlamamaktadır.
Duyum konusundan ben de rahatsızım. Normal bir vatandaş olarak devletimizden, bürokrasimizden yahut her kim tarafından yaşanıyor ve yaşatılıyorsa şu personel alımları konusundaki belirsizliğin giderilmesini bekliyoruz. Tercihlerin, mülakatların açıklanma tarihlerinin ve süreçlerinin şeffaflık arz etmesi gerekir. Eğer böyle olmazsa da duyumculara bel bağlanır haliyle. Duyumdan ve duyumculardan da memnun oluyoruz çünkü umut fakirin ekmeği ve biz birkaç fırın ekmek daha yemeliyiz. Duyumculara tavsiyem duyumlarının çıkmamaları halinde iki elleri arasında telefonunu saatlerce izleyen yığınla umutseverlerin olduğunu unutmamalarıdır.
Duyum bekleyenlere tavsiyem umut bağladıkları duyumlar çıkmayınca bu sınavı geçemedikleri, ölüm kalım meselesine dönüştürülebilecek bir mevzu değildir.
Herkese tavsiyem biraz sessiz olun çocuk uyuyor! -
@antimülakat Sürekli sayfada olan birine yetki verirseniz işler bu seviyeye gelmez diye düşünüyorum msj attim size msj kutunuza bı bakarsanız
-
@friedman98 google dan mi buldun bu lafi:)
-
@cerkes46, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@antimülakat Sürekli sayfada olan birine yetki verirseniz işler bu seviyeye gelmez diye düşünüyorum msj attim size msj kutunuza bı bakarsanız
hocam öyle yapmayin o zaman herkes kafasina göre ban atar. @Antimülakat
-
@terkiphatasi aynen kendimi şanslı hissediyorum
-
@friedman98 neyse Allah gonlune gore versin insallah atanirsim sana ve ulkeye hayirli olacaksa
-
@terkiphatasi ulan nasıl olsa sildirecekler diye ne kadar alçaldın ya laf dalaşını anlarım da sen başka bir boyuta geçtin.. yemin ediyorum 15 yaş grubu oldu ya
-
Bence de adam biraz kafa dinlesin işler durulduğunda illaki geri dönecektir, forumdan kopulması zor hepimiz bu süreçte bunu daha iyi anladık zira. Bu işin eninde sonunda buralara geleceğini öngörmek güç değildi. İnsanlara beklenti olmadan iyilik yapmak artniyeti yüksek, hayatı bilinçsizce yaşayan kişiler açısından farklı gözle algılanıyor ve farklı sesler duymaya başlıyoruz. Bu hayatımızın her anında var. Ben dün 17:30 dan sonra hayatımda heyecanlanmadığım kadar heyecanlandım. Fakat duyum gerçekleşmedi. Buraya hakkında atıp tutmak en kolayıydı. Ama bu kolaylık düşünmeden bilinçsizce yapılan bir davranış olurdu. İşte buraya yazanlar ve facebook da atıp tutanlar kolaya kaçıyorlar Priss dostum. Aldırma desem de iyi insan, düşünceli insan aldırır. Ama bizim yorumlarımıza daha çok aldır. Seni daha sonra tekrar buralarda göreceğimden şüphem yok.
-
Priss her zman aldigi duyum duyumlar her zman cikmistir. Mulakat haberini veridigi zaman dogru ciktiginda neden birsey dmeediniz de bi duyum cikmadi diye mi bunlari söylüyorsunuz ki adamin boyle bir zorunluluğu yok Allah rızasi icin yapmıştır. Prise veyahut Tugrul abiye yada Iibfliler icin çalisan herkes başımızın tacidir. Kendiniz afedersiniz bir bok yapamazsınız birde laf atar begenmezsiniz. Herkes acaba ben neler yapabiliyorum diye baksin kendine. Priss inşAllah hakkını helal eder. Uzerimizde hakkı çoktur.
-
@terkiphatasi umarim gece uyudugunda veya sinav stresi bittiginde kendince ben ne yaptim neden yaptim diyebilirsin. Tartismayi atesleyen sensin.Birak yazma cevap vermeyince bir seyin incinmez. Kalp kirmaktan hep cekinmisimdir ama hele de bu mulakat surecinde dahada dusnmusumdur. Hepimiz etten kemikteniz ve kalbimiz var inciniyoruz. İncitmeyin ki incittiginiz yerden incinmeyesiniz. Kalbinize gore olsun her sey.
-
@james-buchanan hayır neden kafasina göre atsın seviyesizlik boş yapan olursa susturulur bu kadar basit.
-
İşinize karisiyor gibi olmasin ama şu 'Asrın Hatasını' yasaklamak dogru bir karar olacaktir.
-
@cerkes46, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@james-buchanan hayır neden kafasina göre atsın seviyesizlik boş yapan olursa susturulur bu kadar basit.
herkesin kriteri farklı oluyor bu seferde kim hoşuna gitmiyorsa atıyor. mesela ben şarkı sözü yazdım diye beni engelleyebilirler.
-
@luck bence bu asrın hatası olur
-
''Priss'' hocam ve ''Tuğrul Koçer'' hocam. Mülakat sonucunu gördükten sonra yazacaktım ama twitterım kapandığı için ve priss hocam hesabı kapattığı için buraya yazıyorum inşallah okursunuz. Uzun uzun yazmıcam, şunu söyleyeyim ikinizdende Allah razı olsun en umutsuz olduğum zamanlarda yazdıklarınız duyumlarınız twitleriniz beni dinç tuttu ve ders çalıştım. Bu mülakata girmemde gerçekten çok büyük katkınız var. Rabbim sizi hep iyilerle karşılaştırsın ve yolunuzu açık etsin. Buradaki olumsuz yorumlarada takılmayın, ben çok çok dua ediyorum sizlere.