Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
bu gece fena kavga çıktı.
-
@james-buchanan bilip bilmeden yazmasina katlanamadim.
-
Ben aktif olarak katılmadım ama bu sayfa ilk açıldığından beri takip ettim 400 kusur sayfanın taş çatlasa 20 30 sayfasıni okumadım. Arkadaşlar biraz sakin ya. 2 3 gün daha sabır ya. Kendimizi parçalamanin bir manası yok. 6 ay sonuç bekleyen var ya ben 19 unda girdim 24 25 gün oldu. Ama elden birşey gelmiyor er yada geç açıklanacak o listeler. Biraz sabır. Çok sabirsiz ve insanları çok çabuk siliyoruz. Yarın açıklamazsa ne olcak ölelim mi bekliycez mecbur. Zor evet ama kendimize zarar vermenin manası yok. Sırf şu ileti için oturum açtım ya. Yok öldüm yok dayanamıyorum. Bizde öyleyiz ama kalp kırmaya gerek yoktu. Bizim hakkımızda karar verildi nasibi belli. Bu kadar. Şu sıralar bekleyelim kafa dağıtmaya çalışalım zor süreç bitti. Biraz kendimize vakit ayıralım. Selamlar hayırlı geceler cümleten
-
@uA1905 kardeşimiz iyi bir kardeşimizdi ilk günden beri bu gruptaydı bi saygsızın yüzünden tutamadı kendini ufak bir küfüre hemen sildiniz hesabını yapılan ayıp @Antimülakat
-
...............
-
@friedman98 hesabı geçici dondurduk silmedik. Devamı gelmesin diye o konuda endişen olmasın, hesap tamamen dondurulmadı.
-
biri de çıkmış buraya duyum haricinde yazı yazmayın 2 dk bi yere gidiyorum 10 sayfa ilerlemiş diyordu.
-
@terkiphatasi hadi by by
-
@reagan oh be
-
Burası aciz insan dolmuş yiyebilirsiniz birbirinizi delikanlılar sizi
-
@sweeney_todd insallah olalimda 850. Kisi olmaya raziyimmm :)))
-
beyler zabıta geldi toplayın tezgahı.
-
Usta yasaklayin beni bi zahmet yoksa tutamicam kendimi o olcak
-
@terkiphatasi napcan mesela kardeş, bilgisayardan tekme mi atcan yada aduket mi cekcen ? olay bitti hala harlıyosun ortamı...
-
Eksi verme olayı olsaydı atıyorum 20 eksi yiyen banlansaydı şu an burda bir tane küfür görmeyecektik prisi eleştirince banı yiyip gidecekti
-
@kzxp kamil insan yukardan asagi oku yazilanlari
-
acaba bu başlık kapatılıp başka başlığa mı geçilse ne biliyim 2017 guy mülakat sonuç bekleme süreci gibi buralar iyice karıştı
-
@Antimülakat hocam ortam hala sıcak kavga durulmamış.
-
Arkadaşlar böyle zamanlarda forumlarda işin tadı haliyle stres ve gerginlik sebebiyle kaçabiliyor. Biz burada herkesi kontrol edemiyoruz. Sadece küfür vs. olduğunda olaylar büyümesin diye acil önlem alıyoruz. Amacımız kimseyi forumdan uzaklaştırmak vs. değil, nitekim kendimize karşı yapılan ufak tefek hakaretleri bile es geçtiğimiz oluyor. Küfür, hakaret, argo sözcükler bu foruma yakışmıyor. Biz sadece bunlara karşı ani önlem alıyoruz. Yasaklı kişilere de bakıp sonrasında durum normalleşince hesaplarını aktifleştiriyoruz. Bu konuda yapacağımız bundan ibaret, genel olarak yazalım. Kimse şahsı üzerine alınmasın.
-
@Antimülakat alenen küfür yiyorum sadece silmekle kalıyorsunuz hocam @terkiphatasi denen densizi artık atiyomusunuz napiyosaniz yapın