Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
klavyeden asıp kesmeler başlıcak şimdi siperlere:))
-
@terkiphatasi niye takılıyon burda o zaman git başka yere burda ki herkes duyumlarına az çok güvendiği priss den bişeyler duyarmıyız diye geliyor duymak istemiyorsan girme kardeşim burada iyi kötü bi ortam var onun da içine etmeyin
-
O değilde küçük bir çocuk vardı ona yardım edecektik millet bunları görmesin zaten
-
@terkiphatasi il neresi dostum ?konya mı?
-
@hipokrat muş
-
@merveek aynen şimdi o aklıma geldi kızdım
-
Forumu takip bile etmeyenler adami tanimayanlar gelmis burda edebiyat parcaliyor valla uzucu priss gibi bir adami kusturdunuz adam bugune kadar ne dedi cikmadi duyumculara guveniniz yoksa millete akil vermeyin arkadas yok inanmayin yok su yok bu herkesin akli mantigi var kime inanip inanmiyacagini senden mi ogrenecek..
-
Yav arkadaş her düşünülen söylenmezki, böle insanı zan altında bırakacak, ağır sözleri nasıl söylüyorsunuz anlamıyorum. Bu kadar kolaymı karalamak...
-
@terkiphatasi nihat doğan'ın memleketi
-
lay lay lom galibaaa sana göre sevmeler..
-
Sonunda priss in başını yediniz demi eskiden ne güzeldi bu forum ya yemin ederim artık şimdi girmek bile istemiyorum sayfalarca boş boş muhabbetler yok o şöyle bu böyle ayıptır ya bu insanlar bizler için gelip bişeyler söylüyor ve dediklerinizide kaale alip sizlere cevap veriyor bide ben forum yöneticilerinin yerinde olsam bu boş yapanları hemen banlardim ayıptır ya
-
@kzxp simdide irkciliga mi basladiniz? Senin memleket neresi
-
Tuğrul hocayı küstürdük, priss'i küstürdük, GİB zaten küs.
-
@terkiphatasi ırkçılık? nihat doğan hitler mi kardeş:) Muğlalıyım bende
-
@kzxp yeni geldim ordan;) ne biliym dalga gecer gibi algiladim
-
@gmsmustafa aynen kardeşim kendide aslında buraya bişey duyarmıyım diye geliyor. sonra ortamı bozuyor adamı küstürüyor sanane çıkmadıysa çıkmadı bu forum kurulduğundan beri ben burdayım hiç bir zamn duyumların çıkıp çıkmasını umursamadım sadece bu süreçlerde böyle yazışmak ufak tefek duyumlar bu işin tuzu biberi oluyor zaman geçiyor onun için takılıyoz iki dallama çıkıyor ortamın içine ediyor. inşallah priss de en kısa zamanda tekrar aramıza katılır
-
@ua1905 ...
-
Bende kapatıyorum ozaman. Hesap nasıl kapatılıyor ?
-
Bu ileti silindi! -
@terkiphatasi Ben olan birşeyi söyledim sen öle algıladıysan bişey yapamam.