Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aysesal senin gibi saksakcilar oldugu surece de bu ulke bi arpa boyu yol almaZ
-
Bir iki çürük elma yüzünden tüm sepet çöpe gitti. Yazık oldu bizlere
-
@sweeney_todd bi gidin ya
-
Bravo bu 2. Oldu bu adama yapılan.
-
@terkiphatasi hadi oradan
-
@terkiphatasi he.
-
@terkiphatasi pardon nereye alkisliyoruz? Hangi kamera? her seyi de ulkenin ilerlemesine baglayan yorum fakirleri
-
@luck illa kotu niyetli mi olmasi gerekiyo.niyet okuyucu degilim ama bu kadar insana bisey soylerken önü arkasi dusunulerek hareket edilmeli
-
@paretowilfredo uzaktan izliyorum ve münakaşa etmiyeyim diye yazmıyorum. İlk iletimi paylaşıyorum. Priss'in hesabını geri açarmısın, rica ediyorum. Öyle insan küstürülmez. Adam bizim için hiç alakası olmasa bile bilgi topladı bizimle paylaştı. Üç beş çocuk yüzünden istedi diye hesabı yasaklatılamaz.
-
@aysesal senin yorum fakirligine bide bahsis mi biraksaydim. O kadari yeterli olur sana
-
Ve yine gördük ki;
Herkesin işine yaradigin kadar iyisin bu hayatta.Boşver Priss kafanı dinle biraz.
-
Çok bile dayandı zira bildiğim kadarıyla kreş öğretmeni değildi priss.
-
Ben utandım ya ayıp bişey.Uğraşıyosun,iyilik yapıyosun,onlar adına seviniyosun,hevesleniyosun sonra duymadığın laf kalmıyo. Çok kötü hissederdim, kendime yapılmış gibi de kötü hissettim.İç kötülüğünden mi bu art niyet aramak?Halbuki samimiyet o kadar belli ki nasıl göremiyosunuz?
-
@terkiphatasi ucuz yorumlar yapmayin rica edecegim. iyi aksamlar.
-
Priss hocami kusturenler onu hiç tanımayanlar, bir bilgi kaynağımız vardı oda gitti kına yakın.
-
@terkiphatasi senin elestiri yönü bu yönde ama yazdiklarınla şu cümlen taban tabana zıt .
-
@terkiphatasi bir fıkra vardır anlatırlar.. Öbür tarafta büyük kazanlar kurulmuş insanlar haşlanıyor içinde. her milletin başına zebani dikmişler.. Çıkmaya çalışanları zebani sopasıyla gönderiyor aşağıya.. Türklerinkinde zebani yok.. Sormuş türkler hepsinde zebani var bizde niye yok zebani demiş ki size gerek yok ki siz zaten birbirinizi aşağı çekiyorsunuz.. Bu fıkra tam sana uydu
-
aaaaa priss bey gitmiş yazıklar olsun hadi birbirimizi yiyelim yapacak başka bir şey kalmadı
-
@reagan sana uyan fikralarda varda neyse
-
Dünyada hiçbir iyilik cezasız kalmaz...