Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@priss ben tuğrul hocaya güveniyorum ve mantıken kesinleşen liste aynı gün açıklanır. Gib in bize işkence yapmaktan keyif alacağını düşünmüyorum
-
Bugün de başkaları adına utandık..
uyuyalım bari hiçbir şey olmazsa sabah olur.. -
@utku Anlıyorum dostum. Allah yolunu açık etsin.
-
Aslında hersey hazir .ancak idari isler ışıkları acik birakiyorlar ki çalıştı olsun.bizde bi umit bekliyoruz..
-
@priss seninde kardeş
-
La benim soruma niye cevap vermiyosunuz:) bu listeler hazırlanırken giren kişiler illerine göre orantılı dağıtılabilir mi? kurum bunu gözönüne alıyormudur mesela
-
@utku bende prisse güveniyorum onu nabcaz bir duyumu olmadı diye
-
@priss bu nasil mantik ya? Listeler kesonlesti diyen sensin aciklanmayimca kesinlesmedigini nerden cikarttin gobi kelime oyunlari.sen carsamba aksami diye tahmin belortene kadar ben gayet kendi hayatima devam ediyordum.o gunden beri ha simdi ha simdi diye diye foeumdan çıkamıyorum amacina ulastin brawo.insanlari düşürdüğünüz duruma bak.iyi o zaman bende bi tahmin de bulunayim.komisyon baskani amcama demiski 1 ay icinde yayinlicaz!!!!!
-
@sweeney_todd o da senin fikrindir kardeş bişey mi dedim. Derdin ne anlamadım araya girip duruyosun aferin mi bekliyosun prissden
-
@terkiphatasi diyorum gaza gelmeyin.yok
-
@kzxp sana cevap yok anlasilmiyor ki ne diyorsun
-
@utku çok ihtiyacım var popülizm kasıyorum
-
-
@priss Dostum hata sende ne güzel işin var gücün var,ayın 15 dedinmi maaşını alıyorsun.Seni tanımasamda kurulu bir düzenin bir çevren vardır ne diye ağrısız başını ağrıtıp onu bunu dinliyorsun ki bizim toplumda iyilik falan yapilmaz.Evlimisin bilmiyorum git çoluğunla çocuğunla otur bekarsan git arkadaşlarinla takıl gez toz ne uğraşacan onunla bununla vallaha değmez.
-
O gün bugünde değilmiş hadi eyv
-
@miltonfriedman çok manıklı bi teklif
-
@terkiphatasi Priss in nasil bir amacı olabilir ya kötü manada ! Cevabin varsa buyur
-
@sweeney_todd sen Tuğrul hocaya karşı mahcubiyetinle yeterince meşhur olmuştun diye hatırlıyorum başkalarının yancısı olmana ihtiyacın yok kardeşim herkes senin nasıl biri olduğunu biliyorum Zaten:)
-
@Priss hocam 10 kere dersin hepsi tek tek olur. 1 kere olmayınca hakarete varıncaya kadar laf işitirsin..İnsanoğlu işte.
-
Arkadaşlar biliyorum herkes gergin bu süreç bizi çok yipratti, herkesi sükunete davet ediyorum.