Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
850/81=10.4 . küçük illeri az alsak her ilden ortalama 15-20 kişi kazanır. metropoller haric:) il dengesini gözetiyolarmıdır sizce?
-
@aysesal yanlış anlamaz sanmıyorum yani. Birde şimdi çıkıp cuma dese de ben bunu buraya yazamam artık adımız iyice şizofrene çıkacak az önce Facebook’ta sabah attığımız ve içinde de belirttiğim “ ŞAKA yazısını bile ciddiye alıp saydırdıklarını gördüm ne diyim Allah’a havale ediyorum
-
Listede adımızı aramaya başlayınca aşağı indikçe bi sinirler bozulacak, sayfanın sonuna yaklaştıkça belki gözler dolacak ama ismimizi görünce bayağı büyük bir mutluluk patlaması yaşıyacağız. Sürekli bu an gözümde canlanıyor.
-
@priss hocam gib çok kapalı bir kurum değil. 2015 guy sınavı taban puanları resmen açıklanmadan bir forum sitesinde resmi yazının aynısı paylaşılmıştı. yani siz yinede sorun üstada.
-
@utku peki bi an senin dediğin gibi popülizm kastığımı düşünelim. Herkesin duymak istediği şeyleri söyledim. Yahu güzel kardeşim burası sanal bi ortam. Ben ölsem senin haberin olmaz. Bu popülaritenin bana ne gibi bi yararı var? Benim cebime para mı giriyor ya da buradaki insanların helal adamsın yürü be leri benim gerçek hayatımda kasılarak yürümeme mi neden oluyor. Hangisi dostum bi söyle de bilelim. Gerçek hayatta tanışsak bilsek birbirimizi derimki adam haklı ama daha benim yüzümü bile bilmeyen adımı dahi duymayan adamların nezdinde ben popülarite kassam ne kasmasam ne.
-
@utku adam duyum dedi paylaştı üstüne özür diledi daha ne istiyorsunuz
-
@priss gönlünüzden nasıl geliyorsa onu yapın. Bilgiyi paylaşmanın riskli olduğu bir ortam bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Bizim sırtımızda yumurta küfesi yok, paylaştığınız şey sonuca varmayınca siz göğüs germek zorunda kalıyorsunuz. Siz nasıl geliyorsa içinizden onu yapın, yapıcı olmayan eleştirileri de çok göz önüne almayın.
-
@gokhangermen yav Kardeşim cidden nasıl bi kabahatim var popülariteden kasıt ne anlamak istiyorum. Biraz olsun insanları rahatlatmak için hiç zorunlu değilken risk alıyorum hiçkimse cesaret dahi edemezken gün hatta saat söylüyorum çıkmıyor olmuyor sabahına özür bile diliyorum ama yine de popülarite kasmış oluyorum.
-
ortam yine gerildi. her gün 3-4 kere tartışma çıkıyor.
-
@sweeney_todd bişey istediğim yok ama sırf birileri ortaya listeler kesin gibi olmayan bir duyumu attığı için tuğrul hoca biliyor da söylemiyor oldu ben bunu eleştirdim
-
@Priss hocama haksızlık ediliyor bence
-
Bu Tuğrul hocayı bi çözemedim çok yardım sever insan iibflerin can dostu ismini duyduk cismini göremedik :)) Adam devlet çalışıyor siz şimdi rhahat uyuyabilirsiniz diyor ve başkalarına üstadla konuştum diyip şu saatte açıklanacaklara itibar etmeyin diyor bişeylerden haberi var bence bu sınav normalde dün açıklanacaktı ama bu duyumlar oraya gitti böyle iş mi olur dediler haftaya açıklıcaklar ne kurgu yaptım be
-
@utku duyum Zaten adı üzerinde kesinlik olsa farklı cümleler kurulurdu bence yanlış düşünce içindesiniz
-
@priss hiç takma kardeşim cevap verme görmezden gel.. Lütfen yap bunu.. Şu an arayıp Sorsan buraya yazsan ne güzel olurdu valla kafayı yiyecem.. On kere yazsanda çıkmasada kızmam sana.. Adamın gönderdiği mesajı bile yazdın buraya.. Bize defalarca ispatladın kendini bırak milleti rica ediyorum
-
@priss ya kanka açıklama yapmana Bile gerek Yok duyum kesinliği olmayan bi şeydir Zaten çıkmadı yapacak bişey Yok ,canın sağolsun
-
@priss kardeş ben yanlış yaptığını düşünüyorum diyeyim konuyu kapatayım uzamasın. Listeler hazır bekliyor duyumun gereksiz iddialıydı ve insanlar fazlasıyla inandı bundan bahsediyorum
-
Adam özür diliyor yok popülizm kasma yapmadığı kaldı çok gerçekçi değil
-
@priss mehmet selim bağlı kurumun Başkanı şu gün açıklanacak dedi bir hafta sonra açıklandı akşama açıklıyoruz dedi gece Yrısı açıklandı
-
@utku peki listelerin kesinleşmediğini sen nasıl iddia ediyorsun?
-
Güzel soru sordu priss