Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Çay mı demliyoruz koyun mu sayıyoruz napıyoruz ya bu geceden umut yok mu hiç bit kadar bile
-
@merveek 900 kira gs kombinesi lig tv tivi bu ve tek başına yaşamak :)hesap et istanbulda
-
@gelirmiuzmanı aaa ben
-
@friedman98 ben espirisine söyledim arkadaşlar.sürekli istanbul 849.kişi burdA mı cümlesine itafen..umarım herşey hepimizin gönlüne göre olur..
-
@sweeney_todd oldu o zaman hayırlı işleeer
-
@friedman98 sıkıntı Yok bende varım ben forumda liste açıklandığında en tepede adını görecek kişinin duygusunu merak ediyorum ne rahat ohh
-
Tuğrul hoca şiirimsi tweetlerini sildi. Artık cidden sinir bozuyo bu dandik konuşmalar. Sabredin uyuyun bilmem ne diyolar. Onca yılını ver karaya çıkman ha bugun ha yarınken nasıl uyucaz ya. Sabır taşımıyız biz. O rahatlık kimde var bilmiyorum ama bende yok. Ciğerim soldu 4gündür yüreğimiz ağzımızda. Yetmezmş gbi saçma sapan duyumlarla zor olan bişeyi daha da zorlaştırıyolar
-
@merveek sağol olursa 5km öteye transfer olacağım borsaya bildirildi görüşmeler devam ediyor
-
@sweeney_todd biz de lark içelim
-
Konu ile ilgili tüm twetleri sildim.
Süreç için sadece 1 twet yazacağım.
O da zamanı gelince.... tugrul hocanın yeni paylaşımı arkadaslar. -
@sofuoglu önceden bizimkiler söyleniyordu sigaraya şimdi balkona çıkarken arkamdan çakmağını al çakmağını diyolar
-
@bıçak-sırtı haha zaman alıştırıyor hocam Ben orada latife yaptım yaklaşık 4 senedir sigara içmiyorum ama bu gidişle tekrar başlayacağım heralde
-
@zynpp tuğrul hoca kızdı galiba yi hoş adam iibf ye faydası olan bi adam hepimiz bu süreçte ondan onun emek verdiği imece den fayadalandık ama sürekli gizemli felsefi lafları maalesef su süreçte artık bizi boğdu biraz tepkide çekti ama o da anlamıştır bunu umarım
-
@sofuoglu hocam siz yazılı sınav sonucunu beklerken de başlarım demiştiniz o zaman başlamadıysanız şimdi hiç başlamazsınız. Ha gayret az kaldı :))
-
@maliyecii tuğrul hocayı kpss sürecinden beri takip ederim..ne iş yaptığını bilmiyorum ama artık emin olduğum bişey varsa oda yazdıkları duyum değil tamamen bu işin içinde ve bilgisi var..kendisini sevip güvendiğim halde artık bu durum baya can sıkıcı oldu.belli ki bişeyler biliniyo ozaman neden bişeyler söylenmiyo..guy ne zaman devlet sırrı oldu..
-
@aycan haha o da doğru hocam iyi yerden yakaladınız Açıklanana kadar nikotin ihtiyacı için nargile içeyim o zaman
-
Bence de biliyor birseyler ama cekiniyor
-
@sweeney_todd hahaha ayni fikirdeyim. İlk sayfada olsam naparim acaba diye dusunuyodum
-
Şu hale bak ya bittik resmen.Yok yani Gib belli bi tarih verse şu gün açıklanacak diye isterse 1 ay sonra için bi tarih kimse bu kadar yıpranmaz kimse Gib i arayıpta rahatsız etmez.%90 evleneceği mi biliyorum beklemekten artık o %10 luk inancımda gitti.
-
@sofuoglu 4 yıldır sigara kullanmıyosanız nargileden sonra sonuçlara bakmaya mecaliniz kalmayabilir tavsiye etmiyorum ama siz bilirsiniz :))