Değişik bi geceye daha imza attınız sizi okumak keyifliydi yoksa nasıl gelir saatler 02:00a
bugünden de ümidimi kestim. İyi geceler arkadaşlar
maliyecii tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Tuğrul hoca şiirimsi tweetlerini sildi. Artık cidden sinir bozuyo bu dandik konuşmalar. Sabredin uyuyun bilmem ne diyolar. Onca yılını ver karaya çıkman ha bugun ha yarınken nasıl uyucaz ya. Sabır taşımıyız biz. O rahatlık kimde var bilmiyorum ama bende yok. Ciğerim soldu 4gündür yüreğimiz ağzımızda. Yetmezmş gbi saçma sapan duyumlarla zor olan bişeyi daha da zorlaştırıyolar
-
Guyda kullandıgımız puanı alalı 17 ay olmuş. 17 ay! Hala belirsiz hala muamma hala iki ucu ...lu değnek ! Yaşlar gelmiş 27-28e daha bi nişan yok bişey yok Gib in keyfini beklerken kalpten de gideriz. Tam bir adanış! Abi cok mu zor yaa bi açıklama yapmak. Mit'ten bilgi istiyoruz sanki. Soru net. Ne zaman laa ne zaman? 15 gün de 20gün de ama bişey de. Belirsiz her halt belirsiz anasnı satyım bekle yavrm bekle işin ne
-
GİB in şu yaptığı modern işkence. Arayınca da tersleyip kapatıyolar. Allah hayırlısını versin biraz da sabır
-
Senin açıklayacağın sonucun ... dediniz sizde demi
-
@zynpp Doğru hocam emeklerne bsey dediğimiz yok Allah razı olsn. Ama herkesin hassas oldugu bu konularda relax relax uyuyun gezin film izleyin devlet calısıyor calısıyor diyerek bizi sakinleştrmeye calısmasna anlam veremıorm. Devlet calısıyosa bizde calıstık herkes ne zorluklarla yırtına yırtına geldi bu zamana. Madem bsey demeye cekınıyo hıc yazmasın hem onun ıcın hem bzım ıcın daha iyi
-
@hogan İnşallah hocam. Hayırlıca bi açıklansaydı
-
@sofuoglu Maşallah hocam Allah emeklernizi boşa cıkarmasın. Hangi il için bekliyosunuz
-
@sofuoglu bursa. İstanbul için baya iyi bi puan. İnşallah yazık etmezler hocm dilerim hakedenler kazanır
maliyecii tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar denetmen yardımcısı net maaşı nedir bilen var mı. Guy maaşı 3.600 civarı.denetmenlik için 3.200 civarı deniliyor. Guy daha mı cok alıyo. doğru mudur??
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Dostlarım kardeşlerim istanbul için demiyorum, diğer 100-200 kişilik iller için işe başlama tahmini ne zaman olur ?
-
Guyda kullandıgımız puanı alalı 17 ay olmuş. 17 ay! Hala belirsiz hala muamma hala iki ucu ...lu değnek ! Yaşlar gelmiş 27-28e daha bi nişan yok bişey yok Gib in keyfini beklerken kalpten de gideriz. Tam bir adanış! Abi cok mu zor yaa bi açıklama yapmak. Mit'ten bilgi istiyoruz sanki. Soru net. Ne zaman laa ne zaman? 15 gün de 20gün de ama bişey de. Belirsiz her halt belirsiz anasnı satyım bekle yavrm bekle işin ne
-
@zynpp Doğru hocam emeklerne bsey dediğimiz yok Allah razı olsn. Ama herkesin hassas oldugu bu konularda relax relax uyuyun gezin film izleyin devlet calısıyor calısıyor diyerek bizi sakinleştrmeye calısmasna anlam veremıorm. Devlet calısıyosa bizde calıstık herkes ne zorluklarla yırtına yırtına geldi bu zamana. Madem bsey demeye cekınıyo hıc yazmasın hem onun ıcın hem bzım ıcın daha iyi
-
Tuğrul hoca şiirimsi tweetlerini sildi. Artık cidden sinir bozuyo bu dandik konuşmalar. Sabredin uyuyun bilmem ne diyolar. Onca yılını ver karaya çıkman ha bugun ha yarınken nasıl uyucaz ya. Sabır taşımıyız biz. O rahatlık kimde var bilmiyorum ama bende yok. Ciğerim soldu 4gündür yüreğimiz ağzımızda. Yetmezmş gbi saçma sapan duyumlarla zor olan bişeyi daha da zorlaştırıyolar
-
Biri de cıkıp duyum aldım sınav iptal hiç açıklanmıycak dağılın diycek diye korkuyorum
-
Senin açıklayacağın sonucun ... dediniz sizde demi
-
Değişik bi geceye daha imza attınız
sizi okumak keyifliydi yoksa nasıl gelir saatler 02:00a
bugünden de ümidimi kestim. İyi geceler arkadaşlar
-
@sosyalikilik Bana da error verdi 5kez yeniledim yine 29 dedi