Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Tuğrul Koçer hoca değil yahu
Başkanlıkta çalışan bir gelir uzmanı
Çayı demleyin derse, sonuçlar geç de olsa açıklanacak demektir
Uyuyun diyorsa da sonuçlar açıklanmayacak demektir. -
@terkiphatasi ben genelleme yaptım Beni ifşa etti açıklama yaptım :)benden sonra adam iflah olmadı ama dokunana bedevilik çöküyor
-
@maliyeciniz Başım gözüm üstüne seve seve gelirim :)) Bizden gelin almışsınız gelir takımı takar oyunumu oynar kurtlarımı dökerim vallla :))
-
@kzxp muhtemelen kesin bilgi veremiyor kurumdan belkide böyle bir baskı vardır kesin konuşmayın diye çünkü onu ima eden bie paylaşımı oldu. O da şifreyle anlatmaya çalışıyor:)
-
@zeljkobra
Keske artik demleyin deseeee -
istanbul 849. kişi burda hocam
-
@1903bjk Sen yine de demle
Çay iyidir -
@zeljkobra gün içerisinde bana tek keyif veren şey ya. Mucizevi
-
@zeljkobra memur değilmiydi yaw ben mi yanlış biliyorum.
-
@gokhangermen Sıkıntıdan ben de günde 90 bardak çay içen amcaya döndüm ashjbdashj
-
@sofuoglu ben de tanımıyorum kendisini şahsen ama bu GUY sınavları sürecinde kendisiyle konuşma fırsatım oldu. Ne zaman açıklanacağını üstadlar haricinde kimsenin bileceğini sanmıyorum ve Tuğrul hoca da bunu defalarca söyledi. ben de bu nedenle yarını iple çekiyorum ve umuyorum ki yarın sonuç beklediğimiz son gün olur
-
@zeljkobra şu süreçte sigara içenleri düşünemiyorum, burayı takip ederken veyahut stresten 1-2 paket götürüyorlardır çay eşliğinde
-
@aycan İnşallah hocam
-
@zynpp ben 851 olayım arkadan geleyim illaki biri gider
-
@zeljkobra
Çay kadar her derde deva baska bi icecek yok yaa yatmadan once de bi bardak ballı süt ohh miss -
@sofuoglu ben iş hayatından önce içmezdim iş stresi tek uzaklık böle durumlar malbroya itti bizi
-
@sweeney_todd ilk 20 yedeğe de varım
-
@sweeney_todd zenginlik böyle bir şey herhalde
-
@1903bjk o uyumak isteyenler için geçerli olabilir, uykusuz gecelerin yegane yoldaşı çaydır. Çok net :))
-
Kafayı yedim diyen?