Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@jakuppp Aynn hocam , ama inada bu kadar yüklenilmemeli bence ...
-
@senyoraj onada diyecektim
-
Bir çay ver azizim
Sonuçları bekleyenler için -
@aycan nargileden yana sıkıntı yok hocam ayda bir içerim alışkınım
-
@sofuoglu ben de bunu anlamıyorum mesela sigara içmeyen biri nargileyi nasıl içer :)) ağzıma sürmedim daha bu güne kadar :))
-
@zynpp Doğru hocam emeklerne bsey dediğimiz yok Allah razı olsn. Ama herkesin hassas oldugu bu konularda relax relax uyuyun gezin film izleyin devlet calısıyor calısıyor diyerek bizi sakinleştrmeye calısmasna anlam veremıorm. Devlet calısıyosa bizde calıstık herkes ne zorluklarla yırtına yırtına geldi bu zamana. Madem bsey demeye cekınıyo hıc yazmasın hem onun ıcın hem bzım ıcın daha iyi
-
@1903bjk inşallah hepimiz için güzel haberler gelir.
-
@zynpp adam zaten minimum 1 hafta dedi daha sonra da çalışmalar devam ediyor kesinleşmedi dedi. Sonra birileri çıktı hayali üstadları üzerinden popülizm kastı listeler kesin dedi. Tuğrul hoca inanmayın da dedi ama çoğu kişi buna o kadar inandı ki Şuan Tuğrul hoca biliyor da söylemiyor gibi bir algı oldu. Adam bence hala net konuşuyor açıklanması için işaret yok diyor yatın uyuyun diyor. Yani öyle kesinleşen bir liste falan yok. Bence birilerine kızılacaksa o Tuğrul hoca olmamalı
-
Tuğrul abi iyidir dostlar. Geçmişte de çok yardımı dokundu şimdi de dokunuyor. Her ne olursa olsun tanımasam da iyi insandır.
-
@priss dostum üstad ile hiç normal sohbet etmediniz mi çok gerginiz ya.. yarın da mı olmayacak diyor insan ister istemez
-
@kürşad hiç konuşmadık. Sabah da dediğim gibi konuşmanın bi faydası olduğunu da düşünmüyorum vereceği bilgileri verdi demekki elinden gelen bu. Onun yapacakları da sınırlı.
-
@utku hocam öncelikle tuğrul hocanın emeklerine asla laf edemem ve kendisinide severim..ama son paylaşımı süreç için zamanı geldiğinde tek bişey yazcam demesi bilgisi var anlamına geliyo bence..evet bize hiçbirzaman bi tarih vermedi veya duyum var da demedi ki zaten hocanın uslubuna ters.benim kızdığım eğer bu paylaşımı yapıyosan vardır bi bildiğin..
-
@utku nasıl bi popülizm kastık mesela?
-
@zynpp işte tuğrul hoca da bildiğini söylüyor zaten. Şuan kesinleşen bişey yok devlet çalışıyor diyor:)
-
Diğer haftaya kaldı gibi bu iş hadi hayırlısı
-
Biz açıklanana kadar bence soda içelim çay falan sırası değil belli iyice şiştik
-
@priss hocam bence aramaliydiniz carsamba tahmini tutmayinca aramadiniz ya sanki trip atiyor gibi olmustur. Arayin bence tesekkurler bu arada, ugrastiniz bizler icin
-
@utku neyse hocam ben tugrul hocanınmülakatların bittiği ilk gün yazdığı hissiyatına güveniyorum ve yarını bekliyorum
-
@by123 ben hiç düşünmedim Allah çarpar sus der gibitelkin ediyorum 850 .kişi olurumolursa
-
@priss kardeş kusura bakma da insanlara o kadar çok duymak istediği şeyleri yazdın ki ben popülizm kastığını düşünüyorum varsa kesin bir bilgin şu gün dersin çarşamba da perşembe de cuma da olabilir demezsin. İnsanlara listeler kesin gibi olmayan bilgiyi vermeni doğru bulmuyorum