Hepimize hayırlı kandiller inşallah. Bu mübarek günde içimizi ferahlatacak haberler alırız umarım. Açıklanırsa kimimiz sevinecek kimimiz üzülecek. Bugün Allah herkesin kalbine göre versin. Dileğim herkes sağlıkla başarıyla mutlu olsun. Ama içim çok sıkılıyor sanki hiç açıklanmayacakmış gibi. Duyumlarda kafamı iyce karıştırdı ztn şuncacık aklım vardı o da gidecek.
aysesal tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Duyumlar sıklaşınca gelen yeni kullanıcı isimleri
neredeydiniz bu güne kadar yahu , 10 kişi konışuyoduk anca
-
yalnız foruma 1600 kişi üşüştü resmen
etkinliklerde nerdeydiniz yaaaa o zaman geleydiniz belki evrak veriyor olurdu bazılarımız şuan neggggzel
-
Arkadaslar bir de etkinlige katilin lutfen 21.30 da, son bi gayret !!! Gerek yok vs demeyin ya lutfen biraz vakit ayirin, onlisans da destek verecekmis , belki daha etkili olur. Onlisans durmadan yaziyor zaten, biz cekinmeyelim bence seslenisimizde hakliyiz ! katilacaklar begensin
tum promosyonlarin bekleme rekoru bizde
kendimize guvenmeliyiz
-
@uche hocam biraz daha kısır alır mısın? Çayını da tazeliyim
-
@ParadoX NE demekkkk mandalina portakalin yavrusu degil? Ne demekkkk kurtlar vadisinde kurt yok ??? Ne demekkkk yasam kocu kurbanda kesilmez?? Ne demekkk bugun mujde gelecek ne demek ne ne ne nee
-
Dün durumun acısıyla bir şey yazamadım. Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 100 gün boyunca birlikte bekledik buralarda. Hepimiz sevinemeyecektik tabi ama insanoğlu işte bir umut hayallere dalıyor. Bana kısmet değilmiş. Şansımı GUY da deneyeceğim ama güzel geçen bir mülakatın ardından aldığım bu olumsuz sonuç yine aynı hüsranı yaşar mıyım acaba diye motivasyon bırakmadı bende. 9. promosyon umarım gelir 2016 puanlılar için ama soğudum be arkadaş. GUY sayfasına transfer oluyorum malum , kolaylıklar dilerim herkese
bir de sonuncu falan oldum sanırım da aklım almıyor 300. yedek bari olaydım, enteresan...
-
Uyumadan önce akla gelen bir başka orjinal fikir, acaba gece 4 gibi etkinlik yapıp tt olsak, olmuyo mu öyle ? sabah da başkan bombardımana uyansa
iyi geceler arkadaşlar, yarın sonuçlarımıza ulaşırız inşallah
-
" 50 günü devirdik, sonuçlarımız ne zaman açıklanır, ne çok bekledik yhhaa ??? " şeklinde şuursuzca yazdığım gerek twitlerim, gerek yorumlarım için utanıyorum !!! Sen kim köpek 50 günde ne bekliyosun, hele bi 100 gün bekle bakalım
deli olcam ben
-
arayip rahatsiz etmeyin ekibi yaaa yanlis yunlus tc girecekler
rahat rahat yapin isinizi arkadaslar biz burdayiz sıkıntı yok rahat olun, 102 gün bekleyen rekorcular var burada
aysesal tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@davetsiz noktalama isaretleri onemli, iyelik ekleri onemli :)))) cok guldum yaa ben de ayni seyi dusunuyordum hocam :)) @sweeney_todd fakatt yazinin özünü anliyorum :))
-
@terkiphatasi ucuz yorumlar yapmayin rica edecegim. iyi aksamlar.
-
@terkiphatasi pardon nereye alkisliyoruz? Hangi kamera? her seyi de ulkenin ilerlemesine baglayan yorum fakirleri
-
ya sanki iki gune aciklaniyor dedi de 3 ay sonra aciklandi. Ne kdar simardiniz ya, duyum duyum diye cakiliyorsunuz buraya, 48 saat sapma ihtimali olunca bi asagilamalar, bi kontrolsuzluk. yatin uyuyun bence siz, bi gun aciklanir. Yok carsamb demeseydi hayatima guzel guzel devam ediyordum, aman da neden liste hazir dedin, yatin hadi hadi. Ha bu arada elinize saglik !!! duvara konusursunuz devaminda
-
@priss hocam bence aramaliydiniz
carsamba tahmini tutmayinca aramadiniz ya sanki trip atiyor gibi olmustur. Arayin bence
tesekkurler bu arada, ugrastiniz bizler icin
-
@zeljkobra cidden aynı şeyi düşğndüm. Elenince hak iddia etmek çok soyut bi durum, her şekilde bi gerekçe sunarlar, kaşının üstünde göz var vs vs, bu nedenle cuma olması bana da inandırıcı gelmiyo, arayıp ne diyeceğiz ki, sonuç alınabilse eyvallah.
-
RE: GUY MÜLAKAT SONUÇLARI
Yaş 3,5 beyin 3 gram ama 2,5 gramı tümörlü , geçmiş ola
-
@arzegrisi hocam pardon beyniniz düşmüş, buyrun
-
RE: GUY MÜLAKAT SONUÇLARI
@guy63 ortalığın alevini ateşini ölçeyim diye miydi hocam başlık? anlamadım ben şimdi
-
@smith, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@davetsiz Arkadaşların hakkına giriyoruzda alakasız şeyler yazıyoruzda.Aynı durumdayım kardeşim askerlik duruyor.Sevdiğimiz felan onlar hikaye oldu zaten onu evlendirdik
Hocam gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama koptum, geçmiş olsun