Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@garantiguy Ya diyorum ki 850 kişi alınacak istanbula bu alınacak kişilerin ikamet şehirleri önemli midir? misal trabzondan 90 kişi alıp gümüşhaneden kimseyi almayabilirler mi? Kurum bu alımlarda bu orantıyı gözedermi diyorum. artık anlayın yahu:))
-
@kzxp hayır.
-
@kzxp en son bakacakları şey bike değildir
-
@safitürk69 canları sağ olsun
-
@kzxp devreler yanmış artık bence fişi çek biraz uyu:)
-
@utku konumuz priss ti Tuğrul hocaya geçmek için konunun yazdıklarım acıttı herhalde;)
Benle Tuğrul hoca arasında geçen birebir olayı öne atmak biz Tuğrul hocayla yazıştık açıkça
Ama birebir olayda üçüncü şahsiyetin durumunu izah etmeme gerek Yok -
Bence bakılmalı. Hemşehriciliğin bir nebze olsun önüne geçilir en azından. tabi bu benim fikrim:)
-
@nefiseok konuşma tarzın hoş değil:) ama bişey demicem yinede
-
@kzxp ciddi ciddi düşündün mü bunu
-
Selamın aleyküm dostlar. Priss'in hesabini kendi istegi ile kapadik. Bilginiz olsun. Hakli da gerekcelerinde. Ancak yorum yapmayacagim bu konuda.
-
Ulan var ya yemin ediyorum boşuna demiyorlar iyilikten maraz doğar diye.. Söyleyin allah aşkına selim bağlı nın söylediği yanlış çıkıyor demekki son dakika birşey oluyor ne bileyim imzası gerekiyor personel genel müdürünün oda yurtdışına gitmiş olmuyor.. Adama kimse bişey diyemiyor.. Bu arkadaş bizim için gidiyor soruyor sonra laf ediyorsunuz fitil edersiniz insanı ya
-
@aylin en son kaymakamlık kazananlar listesine bakmanı öneririm.
-
Ulan bi duyumcumuz vardı onu da kaçırdınız , bu süreç bitince kazanamazsak sınav ne zaman diye kime soracaksınız bakalım Allah korusun tabi yine de kazanırız inşallah
-
@reagan maalesef iyilik yaramıyor. önceki dedikleri doğru çıkarken sorun yoktu işte bir kere yanılmayagörsün
-
@Priss hocanin dedikleri simdiye kadar cikmadi mi cikti guy icinde Gibin cumaya atabilecegini de söyledi itirazlari otelemek icin .. Varsin cuma da olmadi cumartesi oldu bizim ona itimadimiz bitmez bu zamana kadar her konuda yardimci olmak isteyen nadir insanlardan iyi ki varsin hocam
-
@paretowilfredo patates kişiler yüzünden adam a grubunda memur iken sırf hayır işi yapmak için çabalarken sordururken muhabbetin böyle olması çalıştığım kurumda gelen vatandaş tiplerinin yansıması olarak görmek ilginç geldi
-
ya sanki iki gune aciklaniyor dedi de 3 ay sonra aciklandi. Ne kdar simardiniz ya, duyum duyum diye cakiliyorsunuz buraya, 48 saat sapma ihtimali olunca bi asagilamalar, bi kontrolsuzluk. yatin uyuyun bence siz, bi gun aciklanir. Yok carsamb demeseydi hayatima guzel guzel devam ediyordum, aman da neden liste hazir dedin, yatin hadi hadi. Ha bu arada elinize saglik !!! duvara konusursunuz devaminda
-
@brzezinski Utku duymasın yancı mısın adamım sen priss den aferin mi bekliyorsun diyebilir
-
İnsanlari küstürmekte uzerimize yok. Bu adam 15 martta bisey olacak dedi oldu, illerin bir cogunu soyledi cikti. İlan gelecek dedi geldi. Bunlar o zaman iyi zamanlardi çünkü cikiyordu dimi. O zaman sen ağasin pasasin diyordunuz. Yazik ya vallahi yazik. İyi gun dostu olmayiniz Allah askina. Gerginliklerinizi adamda cikardiniz. O zaman ciksaydi dedigi agam pasam derdiniz yine dimi. Birakin bu isleri kalp kirmak kabe yikmak gibidir demis efendimiz a.s hele hele bu surecte bunu yapmayin. Kendi adima uzuldum bu duruma.
-
o değilde meşhur cumayada giriyoruz sonunda saatler kaldı öğlenden sonra buralar yeşillenir :)))