Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@ua1905 klavye delikanliliginin dizisini yaptilar müdür:)
-
"Meyve veren ağaç hep taşlanmıştir" Ulan adam o kadar ugrasti çabaladı kaldı ki zorunda da değil. Şu prim kastı diyenlere laf anlatmayın anlamazlar zaten. Kapasite meselesi.
-
@pareto_wilfredo benimde hesabı devre dışı bırakır mısın
-
Bence priss i geri kazanmaliyiz.
-
Beyler sakat mısınız? Galiba hala açıklanmadı bana müsaade.
-
@terkiphatasi olm kim yapıyor klavye delikanlılığı buraya gelmişsin konuşuyon boş boş normalde söyleyemeycen şeyleri takılmayın olm rahatsız oluyorsanız basın gidin duymak istemiyorsanız
-
Nasil siliniyo hesap soyleyin alin priss inizi devam edin
-
Küfür edenleri an itibariyle yasaklıyoruz bilginize. Şurada küfür etmek nedir Allah aşkına yapmayın böyle şeyler.
-
Yazıklar olsun ya .....
-
Bence priss'in ayrılması sadece buradaki arkadaşlardan ötürü değil kendisinin yazdığı bir yazının içeriğini ve maksadını bile bilmeden facebook'da guy grubunda eleştirilmesi de etkili olmuştur. Kendisi bu zamana kadar bizlere yardımcı olmaya çalıştı, bize manevi destek oldu. Sonunda o da küstü ve bıraktı. Yazık gerçekten adam duyumlarını paylaşırken bile çıkmayabilir dedi ve duyum çıkmadığında da erdemli davranıp özür bile diledi adam daha ne yapsın.
-
Kamu da çalışacak insanlara bak bir kendinize gelin.
-
Yeter daa uzatmayın , bu gece yalan oldu dm şimdi,yarına odaklanalım ozaman ,vesselam
-
Her yeni üye langur lungur gelip istediği yorumu yaparsa olacağı bu.Eskiler priss i tanır,bilir her fırsatta bizlere yardım etmeye çalışmıştır.Şimdi millet Gib için kaynağı nerde bulacak priss ile tartışan arkadaşlar cevap versin.
-
Priss kardeş hala bir şekilde okuyorsan hesabını geri açmak zorundasın. Burada bir sürü insan lösemili kardeşimizi unutmadı. Daha çok işimiz var seninle
-
@terkiphatasi olayi niye kişisellestiryorsun anlamiyorum. Madem rahatsizsin kapatirsin sekmeyi olur biter hemde bize laf yetistirmek zorunda kalmazsın .
-
@luck suan senin yaptigin gibimi?
-
@eomer aynen öyle daha yeni üye olmuş tanımıyor çocuğu.. Herkesi kendi gibi sanıyor
-
@terkiphatasi daha önce cok zeki oldugunu soyleyen oldu mu sana
-
@utku tugrul hocaya güveniyorsan ona inan kardeş listeler gayette hazırmış bi senin guveninle olmuyor bu işler
-
uyuyun gezın tozun hersey olacagına varır kendınıze yazık bi girip geri cıkıyrm ıyı gclr