Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@themis14 kitaptan bulman uzun mu sürdü:) hosgeldin mevzuya
-
@gokhangermen Amin kardeşim Allah yardımcıları olsun ayakları taşa değmesin inşallah
-
@themis14 desene baştan beri bütün yenik düşenlerle aynı kışlaktaymışız.
-
Duyumu çıkmayınca herkesten önce sabahın yedi buçuğunda geldi özürünü diledi.Burda o kadar insan savunuyosa zamanında bize gösterdiği ilgi alakadandır iyi niyetindendir.Güvenmiyorsan itibar etmezsin niye gelip gücendiriyosunuz? Sonuçlar burda açıklanmayacak takip etmezsin olur biter germeyin ortamı.
-
iyide priss in duyumu tutmadı diye bir şey yok ki adam ilk başta cuma günü dedi forumdaki bazı kişiler ısrar edince üstada tekrar sordu ve en erken çarşamba olabileceğini söyledi biraz zorlama ile bu tarih verildi denebilir. bence de gib olayın sıcağı ile gereksiz yere itiraz edecek kişilerin önünce geçmek için 2 günlük serinleme süresi verecek şekilde cuma günü açıklayacaktır. Normalde aynı günün akşamı açıklarken gece gündüz çalışıp gelecek haftaya sarkması pek mantıklı gelmiyor bence listeler bellidir cuma günü bekleniyor olabilir.
-
@1903bjk içim açıldı yemin ederim ortamı yeşillendirdin ️
-
@terkiphatasi, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@brzezinski oyle bile olsa bu priss ten baskasina dusmezdi hadi düştü kufur etmek nedir ya ??? E saygi boyle yerlere inerse adamina(!) Gore konusmasinida biliriz.yoksa bi derdim yok.
Pris cok anlayisli sabirli biri kimseye karsi en ufak sert tonda yazdigini görmedim digerleri oyle olmak zorunda degil .. Kufur olayini gormedim tasvip de etmem -
@1903bjk doğru söyle copy paste mi alın terimi:))
-
@terkiphatasi aa senin kullanici adin miydi .ben bilgi paylasayim demistim:))
-
@themis14 genclere umut isigisin zekanla:)))
-
@kzxp
Kopyala yapistir alin terlerimi siir soz sayfasina akitiyorum talipte kalin -
Az önce işten çıktım en son foruma öğlen 12 de girmiştim kayda değer yorum varmı diye tekrar girdim ama boş muhabbetten öteye gidememişsiniz!!!!!
-
Beyler bu forum kurulduğundan beri burdayım. Forumun totemidir hep ciddi gerginliklerden sonra beklediğimiz haber geliyor.Duyumun gelmesi, ilanın gelmesi sonuçların açıklanması mülakat tarihlerinin belli olması vs, Bence yarına vaziyet alalım.
-
@terkiphatasi komiksin çocuk :)) zeki olduğumu anlamişsin afferim.
-
@merveek
Tartismalardan icimiz sisti:) -
@themis14 o kadarcik seyi anlamakta zorlanmadim:))
-
@adnan-ötüken öyle deme adnan çok çabaladık mülakatın açıklanması için, kavga üstüne kavga çıktı, ortam müsaitti ama yine gelmedi duyuru
-
Dua edelim de yarin bu is bitsin herkes yay gibi gergin biraz soğuma iyi gelir
-
@adnan-ötüken Napsın mesela millet sonucumu açıklasın. kırıcı yorum yapmayın artık . Bakarsınız en son sayfaya açıklanıp açıklanmadığını görürsünüz. buraya sert bi şekilde girmenin manası yok . Lütfen.
-
Son olarak ; insallah bugun aciklanir ve Allah herkeson gonlune gore verir.Rica ediyorum @Antimülakat beni yasaklayin yoksa cevap vermek zorunda hissediyorum konu uzuyor. Hakkinizi helal edin benden yana helal olsun