Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Son mülakat tarihi üzerinden ne kadar geçti arkadaşlar? Normalden her şeyde olduğu gibi guy da uzun sürdü
-
@antimülakat 1 hafta bugun.
-
@sweeney_todd fethö değil memur bey fetö
-
@halilhy hepsi aynı bok itlerin 20 yıl öncede itti 10 yok öncede itti biz vatanseverler olarak biliyorduk neyse ölenler aklıma geliyor hepsinde kul hakkı var ya neyse
Yarın net bilgisi tekrar teyitlendi umarım doğru çıkar -
@sweeney_todd kesinlikle o konuda haklısınız
-
bugün açıklanacak arkadaşlar inşAllah biraz pozitif düşünelim.Akşam 18:00'dan sonra bişeyler olacak gibi
-
@ölümüneevetrte ne bildin
-
Sgk 8.primosyon mulakat sonuclari 3 ay gecmesine ragmen henuz baslamamis daha.A grubu artik bitik durumdadir.Cuma gunu hayirli bir gun Rabbim bir an once ise girmeyi emek veren hakeden butun iibflilere nasip etsin.
-
Sürecin normal ilerleyeciğine tam inanıyordum aklıma şu geldi. 2016 kpss ile ilgili her alım öldürmez süründürür arkadaşlar.
-
@zenginmemur amin kardeşim. Nasıl yani iş başı yapmamış mı atanan arkadaşlar?
-
@gokhangermen maalesef dostum.Sayı 400du toplasan 100 kisi baslamis daha
-
@zenginmemur vay be, baya şaşırdım dostum.
-
La tamam itiraz etmeyecem söz açıklayin benimkini..
-
@gokhangermen bnde dostum cok sasirdim.Daha sozlu sonucunu bekliyoruz bu kadar sabirsiz ya ise baslayana kadar Rabbim belki bizleri neyle sınayacak.Sabırli olmamiz lazim
-
bugünde açıklanmazsa cidden cinnet geçircem yeter ya
-
@galdirik TAHMİN KRDŞM GENELLİKLE YANILMIYOM ÇOK ŞÜKÜR AMA BUGÜN OLACAK BİŞEYLER SANKİ ENERJİ PATLAMASI VAR
-
@zenginmemur hocam olumlu olduğunu öğrenelim de inan önemli değil atama haberi gelip iş başı yapmayan arkadasım hayatın en güzel günleri olduğundan bahsediyor
-
yarin diyorlar tugrul kocerde haftasonu haftaici farketmez demis ozman yarin
-
mülakat notumuzu öğrenebiliyor muyuz ?
-
@klapaceus YARIN DİYORLAR DERKEN ?