2 Kas 2017 04:39

Direkt olarak başka sayfaya gidin diyen arkadaşlar olmasına rağmen şahsım adına ‘yazımın ortada kalması’ dolayisiyla yazıyorum; alınganlık etmiş olabilirim ama kendimi açıklamaktan hiç bir zaman yorulmam elime yapışmaz. Saat takibi şeklinde okursanız bir arkadaşın inadına ‘evrak nezaman verilecek ya bunu konuşun yoksa gidin sayfanıza’ yazması ve diğer arkadaşın ‘kazananların sayfası var git oraya dava var ne evrağı’ demesi üzerine ilerde bu sayfadan yararlanacak bizden sonrakilerin gözünde birbirine girmiş küçülmüş görünmeyelim istedim ve hepimizin isteğinin de böyle olacağını tahmin ederek kimsenin birbirinin damarına basa basa yazmadan dağılıp sayfalarda yazılmaSının daha doğru olacağını, hem kazanan hem kazanamayanların bunu içselleştirip burda tozu dumana katmadan ayrılmalarının daha doğru olacağını yazdım ki tamamen ‘fikrim’ olarak. Çünkü başaramadık birlik devam etmeyi bu normal olabilir bir taraf sevindi bir taraf üzüldü sonuçta ama inadına karşılıklı can acıtmak kimsenin işine yaramaz bundan bahsettim.özellikle kimse şahsına yada şahıslara değil dememe rağmen bana bile git vmy konuş SGK konuş denildi istenmeyen şeyin aynısını yapmak kimseye samimiyet kazandırmaz.Direkt olarak muhabbette olduğum arkadaşlar hatrına yine de yazmak istedim ben dediğim gibi elime yapışmaz derdimi anlatmak umarım kimseyi kendimden ötürü kırmamışımdır bu beni üzer çünkü bilen bilir.. Ayrıca hiçbirimizin de haddine değil zaten yazma sayfaya git demek bu bir forum.
📌Not: karşıdaki kişinin cinsiyetini yaşını özel durumunu bilmeden her durumda hitap şekli’ siz ‘ olurken hala ısrarla ‘sen’ diye konuşulmaz bir insanla.Bunun bilgiyle tecrübeyle bir ilgisi de Yok çok basit ve görgülü bir kural diyebiliriz..