2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları
-
Hocam Tanımlama, Yapması için Sözlük Kullanımı Gerekir. Petersburg Şehri Betimleniyor orada, Tanımlama yapılmıyor.
Bir Şehrinin tanımlaması yapılamaz. -
kömür yerine hidroelektrik diyorlar ne diyorsunuz ?? resim de atmışlar
-
Coğrafya hocası kömür diyor .iki hocadan duydum .niye muallakta bırakıyor bizi osym
-
@iyimser16 Haklısınız benimde aklımdan kelimeler uçtu gitti metinlerin tadı kaldı aklımda
-
-
burada da başka
-
@davetsiz gönderdiğim fotoğrafta da 1. doğalgaz 2- hidro
-
@kombassankoma aa pardon, dikkat etmemişim
-
Hidroelektrik dedim ona ben de
-
arkadaşlar elektrik üretimi demiyodu enerji üretiminde kullanılan kaynaklar diyodu. eğer elektrik deseydi cevap bariz şekilde doğalgaz olurdu ancak o da zaten şıklarda yoktu
-
@ucanizmirli kardeşim elektrikten başka ne enerjisi üretiliyor bana bi söyleyebilir misin. o sorunun cevaı petrol. çünkü doğal gaz, f.oil hepsi petrolden üretiliyor. kömür diyen coğrafyacılara eseflerimi arz ederim.
-
isim-zarf-zamir-sıfat
yüzde yüz eminim.
"o" bir ismi nitelemiyordu, bir zamanlar gibi bir zaman dilimi yerine kullanılmıştı. -
@VSKN hidrojen enerjisi. Hidrojenle çalışan araba duymadın herhalde hiç mesela
-
@VSKN evlerdeki suyu ısıtmak için de güneş enerjisi kullanılır mesela
-
@VSKN akarsuyun üzerine koyacağın bi türbinle mekanik enerji üretebilirsin mesela
-
@VSKN güneş ışınlarının tepkimeye girmesiyle kimyasal enerji üretebilirsin mesela
-
kardeşim iyi misin? güneş enerjisi ile elektirik üretirsin güneş enerjisi üretmezsin.
-
@VSKN sıcak su kaynaklarında jeotermal enerji üretebilirsin mesela (örneğin afjet)
-
@VSKN tmm kardeşim haklısın güneş sadece elektrik üretmek için var olmuş bir kaynaktır
-
@VSKN hatta sorunun cevabı özel fonlar bile olabilir