2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları
-
@RootofAllEvil ben niyeyse o soruyu laiklik yaptım. Laikliği destekleyen ne vardı hocam orda ?
-
@tomhardy medeni kanunun kabulü ile patrikhanenin yetkileri sınırlandırıldı
-
@tomhardy yanlış hatırlamıyorsam saltanatın kaldırılması cumhuriyetçilik, soyadı kanunu halkçılık, milliyetçilikle ilgili kesin bilgi vardı ve laiklikle ilgili olarak da Medeni kanun olması lazım.
-
Öncüllerde sümerbankın kurulması deseydi mesela devletçilik ilkesi olurdu
-
@2525 hocam sen geçen sene 87 net yapan birisi olarak bu sene zordu diosan, ztn zordur yani çok tartışmaya gerek yok Net can yakıcı bi sınavdı sorular açıklandığında en az 4-5 soruda uff bumuymuş cvp diyecez bnce
-
@davetsiz malumlarda bir tokatciya denk geldim sonra da silmeyim ya neyse kalsın dedim Gözden kaçmamış tüh be
-
@iyimser16 bakalım hocam hayırlısı hakkımızda. Konunun bencesiydi bu. İnşallah düşündüğünüz netlerimiz gelir
-
Kulaklarımdan dumanlar çıkıyodu sınavdan çıkarken
-
Trans anadolu muydu o proje sorusu ya
-
@iyimser16 süre gerçekten sıkıntılıydı o konu kesin. İkinciye dönüp bakmak imkansız gibiydi.
-
@Obra valla hocam ben 14-15 mat sorusuna hiç bakamadım, türkçede mantığı bıraktım 2 tanede 2 şıkka düşürdüğüm paragraf sorusuna geri dönemedim:(
-
@Obra Matematikten kaç boşun var
-
@Antimülakat Böyle mi soru mu vardı?
-
@Mehmet-Muzaffer Türk dil kurumu idi milliyetçilikle ilgili olan
-
Arkadaslar toplu olarak sorularin paylasimi var mi baksak az cok hesaplasak
-
Tarih ve coğrafya
-
@karakalpaklı Bak Engin hocamın bile kafası karışmış gül sorusunda bizim nasıl karışmasın
-
Gül yağı gül kolonyası parfüm yapımında kullanılır diye gül demiştim
-
Osym nin hayatimiza dosedigi onca borudan sonra zor bi boru hatti sorusu sormasi baya ayip olmus
-
211 km olan bi boru hattı için trans anadolu çok şatafatlı bi isim değil mi sizce de bakü-tiflis-ceyhan olamaz zaten ceyhan tiflis arası kuş uçumu yaklaşım 900 km oluyo başka trans ile başlayan bi şık var mıydı