F/P Anlamında En iyi Otomobil Hangisi?
-
100 bin tl altında otomobiller için konuşursak.
-
@burcuburcu F/P kısmını anlayamadım
-
@Harun-Resid fiyat performans
-
Honda Civic. Yakıt konusunda pek cimri değil ama performans, donanım ve fiyat konusunda cazip.
-
seat leon
-
Su anda piyasada performans acisindan en makul gorulen sistemler eco boost adiyla ford un baslattigi 1.0 turbo beslemeli motor secenegi olan araclar. Vergi avantaji sunmasi ve yakit azligi kisa vadede ciddi avantaj gostergesi ama motorlarin durumu konusunda suphedeyim. 1.0 motorlar 3 silindirli ve bu sarsintili bir calisma getiriyor. Hele ki dsg gibi bir cift kavrama kuru debriyaj sistemi ile kombine edilmisse kalkista sarsintilar biraz daha yuksek duzeyde olacaktir. Motor kucuk oldugundan yuku hizlanirken turbo kompresyonda ise sanziman cekecektir ki bu motorlarin uzun vadesi icin supheyle yaklasmaya deger bir kistas.
-
@paretowilfredo ek olarak ford düz şanzımanda da pek başarılı değil eğer aynı kabiliyetsizlik bu araçlarda da varsa ayvayı yedik. Ama denemeden gömmek doğru olmaz test sürüşü yapmak iyi bir fikir olabilir.
-
Çok genel sorulmuş soru, fiyat geniş tutulmuş aslında bu sorunun belli bir cevabı da yok. Neye önem verdiğinize göre değişir dizel-benzin yakıt tüketimi motor hacmi güvenlik hatchback mi sedan mı yol tutuş v.s Benim bu kadar param olsa güvenliğe önem verdiğimden volvo alırdım s 60 gibi..
-
Ayrıca volvo araçlarında isveç çeliği kullanır. Bugün araçlarda gördüğümüz bebek koltuğu ön ve arka emniyet kemerleri hayatımızı kurtaran hava yastığı ve hatırlayamadığım bir çok buluş volvoya aittir. Kendimi volvo araçlarında değerli hissediyorum ve bu adamların insan hayatına değer verdiğini düşünüyorum. Doğrumudur bilmiyorum ama volvonun sahibinin kızı trafik kazasında ölüyor ve bu efsane doğuyor
-
Audi-Mercedes-Bmw türü araçlarda 100 bin üzerinde km yapmış olanlar elektronik arızaları ile çok meşhur. İkinci el bunlardan almak yerine daha mantıklı tercihler yapılabilir. Bu araçların ışığının birini kapattiriyorsun, diğeri yanıyor.
-
@Antimülakat dostuma muhalefet etmek gibi olmasın ama saydığı arabalar herkes bilir ki kalitedir uzun yıllar sorunsuz kullanılabilir ama elektrik arızası hakkında bilgim yok. 95 bmw kullanmıştım bu aracın verdiği güveni konforu rahatlığı şu an bile çoğu 0 araçta bulamazsınız.
-
Güzel başlıkmış aslında neden ilgi görmemiş anlayamadım. Kompakt sınıf için sürekli tartışılır en iyi araç hangisi diye kronik fordcular yüzünden genelde focus oturur bire ama ben de civic hayranıyım.
-
Kesinlikle ford
-
Skoda fabia 1.4 2012 model aracım var daha önce aynı segmentte arabalar kullanmış biri olarak fiyat performans açısından çok iyi olduğunu söyleyebilirim 7 yıldır en ufak arızasız kullanıyorum
-
Bu cok degisken bir sey, almanlarin toklugu, japonlarin sorunsuzlugu,italyanlarin fransizlarin dizayni, amerikanlarin heybeti derken oncelik neyse ona gore karar veriyor insan. Yoksa yakit problem olmasa bir subaru iyi giderdi:)
-
@sincerly sanayi esnafıyla ilişkileri çok geliştiren bir araçtır ford