KPSS GY-GK NETLER
-
GY 48 12
GK 52 8Merkez Bankası için girdim sadece. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@Sucuklu_Oralet Tebrikler çok iyi yapmışsınız maşallah size
-
Gk 45 8
Gy 52 8
93 net. Puan ya da sıralama tahminleriniz nedir.
Not:troll değilim yeminle gerçek netlerim. -
-
Yıldır sürecin içerisindeyim. Ancak çok adil bir sınav olmadığını belirtmek isterim. Çünkü,
-
Tarihe çok çalışan ve Güncel herşeyi okuyup yalayıp Yutan adam için Tarihin yorum olması ve Güncel birazda yüzeysel olması çok çalışan arkadaşları biraz üzmüştür.
-
Matematiği çok iyi olan arkadaşlarında üzüldüğü bir sınav diye düşünüyorum keza. Kolay sorular sayısı 10-15 bandındaydı. Matematikte uzun soru olması, Matematiği iyi olan arkadaşlar için biraz üzücüydü, Zaman konusunda (Türkçe-Tarihte uzun paragraflı sorular vardı)
-
Türkçe-Coğrafya-Anayasa her zamanki tadındaydı.
-
-
- Bu sene çalışmadan girdiğim bir sınav olduğundan Bu netleri çokta hak ettiğimi söyleyemem, Çünkü çok çalışıp P3 = 95 (2012) Yılını baz alarak konuşuyorum.
-
Genel değerlendirmem bu şekilde, sayılara ve puanlara takılıp, Belki forumda beni tanımayanlar Çıkıp ukalalık diye nitelendirebilir, Ancak Bizi bilen biliyor Hacı Ekmeğimizin Peşindeyiz, Forumlarda abilik yapmak için insanlara yol göstermek için buradayız.
Sevgilerimle,
-
-
6.Yıldır sürecin içerisindeyim. Ancak çok adil bir sınav olmadığını belirtmek isterim. Çünkü,
-Tarihe çok çalışan ve Güncel herşeyi okuyup yalayıp Yutan adam için Tarihin yorum olması ve Güncel birazda yüzeysel olması çok çalışan arkadaşları biraz üzmüştür.
-Matematiği çok iyi olan arkadaşlarında üzüldüğü bir sınav diye düşünüyorum keza. Kolay sorular sayısı 10-15 bandındaydı. Matematikte uzun soru olması, Matematiği iyi olan arkadaşlar için biraz üzücüydü, Zaman konusunda (Türkçe-Tarihte uzun paragraflı sorular vardı)
-Türkçe-Coğrafya-Anayasa her zamanki tadındaydı.
• ◦ Bu sene çalışmadan girdiğim bir sınav olduğundan Bu netleri çokta hak ettiğimi söyleyemem, Çünkü çok çalışıp P3 = 95 (2012) Yılını baz alarak konuşuyorum.
Genel değerlendirmem bu şekilde, sayılara ve puanlara takılıp, Belki forumda beni tanımayanlar Çıkıp ukalalık diye nitelendirebilir, Ancak Bizi bilen biliyor Hacı Ekmeğimizin Peşindeyiz, Forumlarda abilik yapmak için insanlara yol göstermek için buradayız.
Sevgilerimle
-
65 net, 22.5 gy-42.5
-
GK 47 d 12 y
GY 48 d 6 y
90 net
Gecen seneki bilgilerle girmiştim;)