KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
........
-
@nitrogb maliyede değil miydi
-
@Harun-Resid Yok kardeşim yanlış anlamışsın bu sürelerde bu boşların olması normal benim daha çok boşum var tuhaf olan insanların 5 boşum var of bittim modunda olmaları..
-
Cevaplar kesin bu şekildeyse 33 netim var 7 boş bırakmıştım gerisi full
-
@RootofAllEvil Şu iç borç yazdığınız sorunun cevabı mı neydi o soru
-
@ali27 borçlar kanunu madde 84 Alacaklı kısmen ifayı kabul ederse borçlu, borcun kendisi tarafından ikrar olunan kısmını ifadan kaçınamaz. doğrusu bu ama şıkta nasıldı hatırlamıyorum ben e şıkkını işaretlemiştim
-
Cevabı kambiyo garantisi olan soru neydi hatırlıyor musunuz
-
Kardeş şöyle rıza gösterir.Bazı riskli ameliyatlar öncesi hasta rıza gösterir ve doktor birşeyler imzalatır.Risk var rıza gösteriyor musun der.İşte ameliyat sonrası ortaya çıkacak kötü bir durumdan doktor sorumlu tutulmaz yaptığı fiil hukuka uygun olur.Hoca sağolsun bu örnekle açıklamıştı yoksa düz mantık bakınca banada ters gelmişti
-
@Ülkü iç borçlanmaya gitme amaçlarından biri değildir sorusuydu cevabı dış yatırımların karşılanması mı öyle bir şık olacaktı
İç borçlanmaya genelde bütçe denkliğini sağlamak için başvurulur, dış borçlanmaya daha çok yatırımların finansmanı ve dış ticaret dengesi için -
@RootofAllEvil Evet hatırladım şimdi teşekkürler
-
@RootofAllEvil Kalan 3 soruyuda bulsaydık iyiydi
-
Maliyede kalan 3 sorudan birisini de ben söyleyeyim.. Hangisi Fayda teorisine getirilen eleştirilerden birisi değildir?
-
Tüketici 4,üretici 6 birim vergi ödemiş vardı bir de.Cevabı 3300 olan.Hangisi yanlış diyordu
-
Beşeri sermayeli soru olan iktisattamıydı maliyedemi ?
-
@joeblack16 şıklar nasıldı. Soruyu hatırladım da şıklar Yok.
-
@nitrogb İktisattaydı galiba beşeri sermaye sorusu
-
@safiTÜRK69 Herkesten vergi alınmaktadır olan şıkkı yapmıştım
-
@joeblack16 bedavacılık sorusu de mi
-
İktisatta öncüllerde koruyucu, engelleyici ve hasılat olan bir soru vardı bunun cevabı neydi
-
@Ülkü sanırım yassaklayıcı ve engelleyici tarife