KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Şu 120 net yapanları merak ediyorum acaba bize benziyorlar mı? Kaç tane beyniniz var sizin öyle abi
-
Sonuçlanana kadar bu başlık sorular zordu, yetiştiremedim diyen dostlarla doluydu. Sonuçlar açıklandı derece yapan arkadaşlarla doldu :))) Bi yerde bi terslik var ama çok şey edemedim
-
@Obra bu güzeldi
-
Bi sey merak ediyorum dostlar. Ben mesela o netleri yapsam, yani o netleri yapabilcek kapasitede olsam o netlerden 95-100 arasi gelecegni anlayabilcek kapasitede de olurum. Hatta yani suan bile anliyorum yani o netleri yapamasamda. Ama o arkadaslar neden "sizce kac gelir ihi ihi" yaziyorsunuz. Yani gercekten mi bilmiyorsunuz bu sene acilcak butun sinavlara girmeye yeter o netler. Yoksa baska bir his mi onu size yazdiran. Yani bu sadece bi merak, cevaplamak isteyen olursa seve seve okurum:)
-
Ruh hastasının biri kesin düşük yaptı morali bozuldu fake hesap açıp şukadar bukadar net yapıyorum dümenleri çeviriyor..
-
.............
-
Genel Yetenek : 46 Doğru 7 Yanlış
Genel Kültür : 49 Doğru 11 YanlışHukuk : 27 Doğru 13 Yanlış
İktisat : 26 Doğru 14 Yanlış
Maliye : 28 Doğru 12 Yanlış
Muhasebe : 26 Doğru 6 YanlışTahminen 90-93 Bandında Olur. İlk 200 Olur diye düşünüyorum. Herkesin Hakkında Hayırlısı olsun. BDDK, SPK, Merkez Bankası sınavlarında görüşmek üzere
-
Hukuk 11net
Iktısat 18
Maliye 21
Muhasebe 7Tüm gün emeklerdim çöp oldu
-
Arkadaşlar yüksek net yapan arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten bu iktisat sorularıyla büyük başarı elde etmişler. Ama Allah aşkına bana da bir akıl versinler. Sadece maliye ve muhasebe netlerime baktım en iyi onlar olduğu için. İktisat ve hukuka bakmaya yüreğim dayanmayacak sanırım. Sınava ilk çalışarak dershaneye giderek ilk defa girdim. 2016 mezunuyum. İlk sınav tecrübemle birlikte çöktüm resmen. Ümitsizliğe de düşmek istemiyorum. Lakin bana yardımcı olmanızı istiyorum sizlerden. Çalıştığınız kitaplarda mı Hikmet yoksa dershanede mi? Ankara'da dershane önerecek olan olursa da ayrıca mutlu olurum. (Umarım dershane ihtiyacım olmaz ama )
-
kalmış şurada 2 hafta ne ne değildir çıkar zaten, ne takılıyorsunuz bu kadar anlamadım ki, yalan söyleyenin kendisine saygısı yoktur diğerlerini bağlayan bir şey yok zaten. he de geç. burada yazdığımız netlerle mi sınava girecez, her sene aynı terane.
-
@kismetnasip
Belki de netlerini buraya yazinca otomatik olarak hesaplaniyo saniyo arkadaslar -
Bu adamlar kpss ayı merkezi atamayla karıştırıyo.Beyler lütfen geçmişimize bakın.2000lik guy ilanında bile biz neler çektik.Daha mülakat tarihleri bile belli değil.Senin 85in hiç bir şey oluyo artık.En fazla guy alım yapacaktır yine sen orda iyisin ama orda 76 alanında şansı var.Sevinme yani guy için.Bunlarda benim beklentilerim ne olcak o zman şimdide ben haklıyım.Bana görede 100 net hiç bir şey.85 puan hiç bir şey.Şimdi birazda szi stress girin psikolojik savaşsa bn varım her zaman
-
gk gy 70 net
hukuk 27 net
iktisat 20 net
malıye 32.5
muhasebe 27.6
tahmini puan olarak kac gelır -
@dextermorgan guy olur.
-
arkadaşlar gecen sene p35 puanım 41 nete 76,3 puandı ve ist. guy sınavına son anda girdim. guy sınavında 83 aldım bu seferde mülakatı kazandım üstelik benden kpss puanı çok çok iyi olanlar olmasına rağmen.söylemek istediğim ümidinizi kaybetmeyin hatta kaybetmeyelim.kaderimizde varsa zaten son sıradanda olsa ilk sıradanda olsa bi şekilde olur.
bu sene kpss gk-gy 60 net
hukuk:5
iktisat: 21
maliye:28
muhasebe:21 net yaptım.
hukuk yapan arkadaşlar allah rızası için şu çalışma kaynaklarınızı ve yöntemlerinizi bi anlatın ya almıyo kafam şu dersi bi türlü yokmu bunun kolay bi yolu -
@ali27 Çok dikkate alma bence hocam burada yazılanları. Sonuçlar açıklandığında belli olur herşey.
-
@ali27 iktisat 34-6 benim de. çalışmadan girdim. 5. senenin verdiği tecrübeyle sanırım. soruları anlayınca basit geçiyor. işin .... oluyosun. (uzmanı)
-
o zaman bide kötü sonuç yazalım. hukuk:21 iktisat:24 muhasebe:8 maliye:27 herkes derecemi yapacak
-
@kilici Moralen çöktüm resmen kiminle konuşsam zordu diyo iktisat muhasebe zaman yetmedi diyo anlamadım şimdi 30 ar netler yazılıyo biz başka sınavamı girdik anlamadım.Yada muhasebedeki peçeteye yazma işi iktisat hukuk içinde mi yapılmış anlamadım.
-
@kismetnasip milletin netlerine bakarak moralinizi bozmayın. ancak düzenli ve yıllardır çalışan bazı insanların diğer arkadaşlardan ayrılmasına da hak vermelisiniz dostum.