KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
İktisatta emek 1 sermaye 2 maliyet 20 sorusunun cevabı neydi
-
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.. burdan bizi duyan yetkililere sesleniyorum şu kitapçıkları ayrı ayrı dağıtma Saçmalığı ilkti LÜTFEN son olsun .. 600 km yol gidiyoruz yağmur çamur telefon yok cüzdan yok hiç bişey yok her il merkezinde yapmak çokmu zor!! Sakın maliyet demeyin aynı parayı yine ödedik otellerde çektiğimiz rezillik cabası....
-
Ceza ve cmk calismadim guy yüzünden guy da gitti ceza da gitti sanırım bilmeden yaptım resmen zincirleme sorusunu
-
Kasten yaralama kasten öldürme işkence ve yağmada zincirleme suç hükümleri uygulanmaz
-
@ddguy ceza hukında yanlışı soruyodu haksız tahrikden dolayı hukıka aykırı fillere karşı meşru müdafs uyglnmaz diyodu sanırım onu işaretledim
-
@omer 0.75 vardi 1 -0.25 olacak sanirim cevap
-
Acaba 2. Kitapçığı işaretledimmi kaç dakika hangisi bidaha imza at çıkış yok her ders arası 10 dakkadan yarım fazla otur! Ya çokmu zor gerçekten her ilde sınav yapmak??
-
@Kullanıcıadi hepsi emek sıfır sermaye olması lazım
-
Sorular şu şekildeydi
-
@Kullanıcıadi ikame dediği için tek bir faktör kullanılır olarak düşündüm 0-10 yaptım
-
-
Arkadaşlar ikame esnekliği sonsuz emek sermaye sorusu ile ilgili herkes çok zorlanmış olabilir. Cevap Emek 20 Sermaye 0 olması gerekiyor. Çünkü tam ikame mallar da hangisinin fiyatı düşük maliyeti düşükse onu kullanır. Emeğin fiyatı 1 sermayeninki ise 2 TL olduğu için 2K+L=20 den 20 br Emek 0 br Sermaye olması gerekiyordu diye düşünüyorum. Saygılar.
-
Satın alma paritesi reel kur kesin 1 mi
-
600 km bir sınav için yol gitmek kımse siz telefonsuz parasız çaresiz kalmak olmamalı alan sınavı yazık. ...
-
@Econumist aynen emek ve sermayenin verimi aynı tabiki ucuz olanı kullanır üretixi
-
@Econumist bende o yaptim insallah odur. Lanet olsun bu sinavada . endeksi bilip islem hatasi yaptim gylod endeksini kendimi kesesim geldi su anda. Bir baska soruda 70 kurali uygulaniyormuydu
-
Taban fiyatta cevap 50 mi 20 mi arz fazlasi
-
-
@by123 vardi 70 kurali..yanlis hatrlamiyosam 10 du cevabi
-
@1903bjk evet 10 du