KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Tasarruf paradoksu sorusu terkip hatasıyla ilgili sanırım ama boş bıraktım grubel lyod endeksi 0.40 mı çıkacaktı gerçi onu da boş bıraktım
-
@ddguy butce ve kesin hesapti onlar kanun tasarisi seklinde olur .
-
@ddguy dava acma suresini soruyordu 10 olacakti cevap
-
Ösym 10 gündü demi iyukta tebligata rağmen ulaşılmazsa 15 gün içinde mi dava açılır? Sermayesinin tamamı idt veya kike ait kuruluşa müessese denir
-
@hobbes bende böyle yaptım özel çoğunluk gerektirmeyen soru vardı onu naptiniz ben onu genel af yaptım ya genel af da özel çoğunluk var mı özel af da var da hatırlayamadım yada yaşama dokunulmazlığı diye bi sık vardı o mu olcakti cevap
-
Yasama dokunulmazlığının kaldırılması olacak basit çoğunluk yetiyor
-
@RootofAllEvil off ya ikisi arasında kaldım saf gibi genel af dedim
-
@ddguy 3/5 cogunluk istiyor genel af, yasama dokunulmazlığı yaptim
-
@RootofAllEvil ben 100/400 dedim 0.25 yaptım ama 1 den çıkarmayı unuttum şıklarda 0.75 de var mıydı öylr olması lazım
-
@hobbes şimdi hatırladım ya doğru evet Allah beni napmasin ya en basit soruyu yanlış yaptım
-
@ddguy: ) sinav aninda oluyor ya, bende maliyede odeme emri zamanasimini keser dedim dedim kendim gittim keser mi kesmez mi derken kesmez dusunup yanlis yaptim
-
konuları yani ders branşlarını ayrı acsak daha sağlıklı olur sanki iktisat maliye vs
-
@Nolmuyor 20 olcaktı ben de öyle yaptım eminim ama yine de emin olamıyorum
-
Kamudaki kamu yararı kararını onaylayan merci vali olacak
-
@omer hocam ben de iktisatçı değilim çünkü aykırı bölüm istatistikçi Hocam has mı yaptınız fayda mı yaptınız
-
Hukuk kolay değildi öncelikle sorular yayınlandığında kolay olmadığı ortaya çıkacaktır tamamen dikkat gerektiriyordu dikkatsizlikle doğru yaptım sanabilirsiniz(biliriz), iktisat KPSS den ziyade okuldaki bir vize sınavı gibiydi tamamen doktirin odaklı bir iktisattı felsefe bilen iki üç net attırır, maliye herzamanki maliye iyidir KPSS uygundu, kamunun soruları güzeldi tam kıvamında, çeko heralde bizim açıklamadıkları sgk dnt. İçin çok bunalttık bidaha kimse başvuramasın diye kanun nokta atış full sayısal, uluslar hakkında fikrim de bilgim de Yok yarın muhasebe nihayete kavuşturacağız inşallah herkese geçmiş olsun.
*Bu dengesiz sınav sistemini de sonuna kadar kınıyorum daha saçma bir durum olamazdı ortak saat olmadan yapılan bukadar yorucu olan tek ösym sınavı bu olsa gerek. -
Arkadaşlar çok zor değil miydi yahu? Bu zamana dek kaç defa alan sınavına girdim ama ilk defa bu kadar zorlandım. Gerçi çok fazla çalışamadım bu sene ama çalıştığım kısımlardan gelen sorular bile farklıydı sanki.
-
Zincirleme suç hangisinde uygulanmaz diye bi soru vardı kasten adam yaralama cinsel saldırı çocuklara cinsel istismar bide hırsızlık vardı sanırım o ne
-
@ddguy kasten yaralama olması lazımm
-
@tsc1 bende onu yaptı.m kasıt da zincirleme suç hükümleri uygulanmıyo diye hatırladım