KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
KPSS alan sınavları iki gün, üç oturum olarak 27-28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacak. Alan sınav sorularını, oturumları, her bir alan sınavının nasıl yapıldığını, kitapçıkların dağıtımı vs. paylaşacağımız bir başlık açalım. Başlık üzerinden soruları tartışalım. ÖSYM, sınav sorularını GK-GY sınavında olduğu gibi belli bir süre açıklamayacak gibi duruyor. Biz kendi içimizde soruları ve cevaplarını bulalım. Mümkün olduğunca katılım olursa, bütün soruları bulmamız mümkün olur arkadaşlar, hepinizden bu konuda hassasiyet göstermenizi bekliyoruz. Her bir ders için ayrı bir kategori olsun derseniz, o şekilde de başlık açarız.
-
KPSS Alan Sınavı / A Grubu Oturumları
27 Mayıs 2017 1. Oturum : Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler ve Çalışma Ekonomisi
27 Mayıs 2017 2. Oturum : Hukuk, İktisat ve Maliye
28 Mayıs 2017 3. Oturum : İşletme, Muhasebe ve İstatistik -
Ya ben bu işaretlediğim şıkkı değiştirme huyundan nasıl kurtulabilirim kamudan extra 2 yanlış çıktı
-
@RootofAllEvil sorular neydi hocam bizde öğrenmiş olalım. Sizin adınıza üzüldüm.
-
..............
-
- Abdülhamit dönemi sorusu ile il encümeni üye sayısı
-
Bes vardı 10 56
Kamu yönetimi mgk üyeleri
Parti kapatma davası açmaya yetkili kim
İl encümeni sayısı baskanı
Devlet tüzel kisiligi kurum -
@RootofAllEvil ben yeni osmanlı ile 7 yaptım
-
@Tolgahan-Ayyıldız 11 hocam
-
@atiba bende 7 yazıyordu
-
@Tolgahan-Ayyıldız il encümeni üye sayisi 11 ben onu kastettim hocam
-
@atiba çalıstigim kaynakta 7 yaziyordu
-
Encümen 11 2. Abdülhamit sorusu Genç Osmanlılar muhalefeti
-
@atiba oturumlar nasıldı atiba? Kitapçıkları dağıtırken 10 dk ara mı verildi? Aynı optik üzerine mi işaretleme yapıldı. Yoksa yeni sistem optik form olmayıp, kitapçık üzerinden mi işaretleme yapıldı?
-
Belediye köylerde kamu yararı kararını kim alır
Mgk üyesi değildir
İl encümeni üye sayısı
Memurlar kanununa eklenen hizmet sınıfı(jandarma)
kademe sorusu
Hangi parti darbe sonrası kapanmamıştır
Demojrat parti döneminde yapulmamıştır
Karma sistemin uygulandığı anayasa -
@Antimülakat Hocam tek optik. her kitapçık numarası farklı kodlaniyor altında cevap alanı. oturum bitince yenisi dağıtılıyor karekodlar toplanıp sürenin üzerine 50 dk konuyor
-
@tomhardy demokrat parti ilahiyat yaptım chp
-
@Antimülakat anti sistemin en büyük dezavantaji 3 kere kitapçık numarası kodlamak yanlış yapma ihtimali artabilir.
-
@atiba sağolasın kardeşim. Bu arada Çalışma Ekonomisi çok zormuş diye duydum. SGK mı bunu talep etti diye düşünmedim değil
-
@Antimülakat Vallahi geçen alımda 82.14 'le kaçırdım yeni alim gelmiyor. bu sınavda çeko zordu bide dayanamadim isaretledim de işaretledim 3 5 yanlış cıktı bile. Çeko hiç bukadar zor olmamıştı Heralde beni sgk mülakatına almayacaklar