KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Arkadaşlar fiyat sorusunda "birbirinden farklı maliyet" diyordu bildiğim kadarıyla bertrand ve diğer 1.grup modellerde satış maliyeti 0 , ben de buna istinaden sweezy şıkkını işaretledim doğru veya yanlış açıklanınca göreceğiz
-
@Oruçreis ben de arkaya da yapılır diye düşündüm sadece öne oluru işaretledim.
-
@mater33 biliyorum demediğini ama kesin olan tr artarken mr nin pozitif olduğu
-
@sofuoglu sweezy dedim bende. Sweezyde fiyat istikrarı var diye hatırlıyorum çünkü fiyat artırdığında fiyat artırmıyorlar fiyat düşüşüne karşı duyarlılar sadece
-
Sweezy diyenlerdenim tasarruf paradoksu terkip hatasına örnektir
-
@hobbes ben sınavdan birkaç gün önce ticaret videosu dinledim sanki hoca esnaflarda işletmesini tescil ettirir demişti o yüzden bunu yaptım. Şimdi tekrar bakacağım.
-
@kilici hay eline sağlık
-
1.5 senedir araliksiz ders calisiyorum kurum sinavini da gectim ama boyle bir kpss simavi gormedim ben sok ben iptal
-
@reagan chamberlein diyen yok mu
-
@reagan aynen hocam zaten yem olsun diye çok ince düşünülmüş bir soru gibi geldi bana ve dediğin gibi fiyat istikararı var bakalım açıklanınca göreceğiz
-
Rıza kişilik hakları
Zilyetlik havalesi
Bağlanma parası
El atma diye bir şık -
@Ülkü bakinca yazar misin en azindan dogrusunu ogrenelim . Yanlis olabilir benimde bende emin degilim
-
Yalnız yeni sistem o kadar saçma ki habire yeni optiği doldur bitir yenisi gelsin tekrar doldur.....
-
İNŞALLAH şunlar doğrudurlar
Faiz oranı (Para piyasaya. temel değişk)
Örtülü enflasyon 2002-2006
Tahvil fiyatı azalır
-0.5
U=X+Y
Nominal efektif döviz kuru endeksi
Üretici fiyat endeksi
Marjinal gelir pozitif
Neokeynesyen:Is-Lm -
@msaka sürekli olarak kitapçık al kodla bekle başla uyuyanlar oflayanlar horlayanlar...sorular da bi başkaydı insanı yıldıran bir sınavdı sınav boyunca lanet okudum diyebilirim
-
@AlınTeri aynen ben de kendimden şüphe ettim acaba iktisat okumadim mi diye.
-
@AlınTeri bana soracak olursan +0,5 olmalı çünkü tamamlayıcı mal
-
Çapraz esnekliği -2 bulan tek benim heralde
-
@hobbes Şuan videoya bakmadım. Dershane defterime baktım. Esnaflara ilişkin hükümlere 3 tane şey yazmışız. Rehin kurma, hapis hakkını kullanmada kolaylık, faiz isteme.
-
@Oruçreis bu cevaplara aynen katiliyorum