KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@mater33 hocam eski sistemde tek il tercih ediyosun kpssnin önemi yok mğlakatta.Ama sistem değişebilir mağdur sayısı çok oldu bu yıl.Sistem değişirse sen il tercih etmessin yukardan aşağı sıralanır puanlar kaç kişi alacaksa 5 yada 10 katı sınava girer.
-
Tesekkurler hocam. Yani 75 puana guya hazirlansam bos yere olmaz degil mi
-
Ödenen verginin geri iade edilmemesi kesinlik olmayacak mı
-
@paca08 bende tecrubeli oldugum icin aciklama bile yapmadim kardesim ️
-
@mater33 Eski sistem uygulanırsa bi il yazarsın şansına 75 e düşebilir kötü bi tarafı bu yıl 82 ile antalya ve bursa yazanlar sıralamaya giremedi eski sistem yani tamamen şans.Yeni sistem gelirse birden fazla il seçimi gelirse puanların 75 lere düşeceğini pek zannetmiyom ama KPSS sınavına girenlerin puanları belirler.Ama tabiki çalış çünkü neyin ne olacağı belli olmuyor yapılacak olan alımada bağlı.
-
@mater33 hocam tabiki hazırlan neyin ne olacağı belli değil.
-
Vergide Kesinlik İlkesi: Vergi alındıktan sonra kişiye tekrar ödenmez.
-
@paca08 benim orda takildigim "kendiliginden" sora ererdi. tasinmaz rehni kendiliginden spra ermiyor hocam.
-
@RootofAllEvil KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
Ödenen verginin geri iade edilmemesi kesinlik olmayacak mı
Bende kesinlik yaptim o soruyu
-
@extraordinary hocam bu soruda sadece notlarımıza bakalım o yeterli olacaktır.
-
@kismetnasip Facebook mu
-
@RootofAllEvil KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
eri iade edilmemesi kesinlik olmayacak mı
ödenen verginin iade edilmemesi verginin KARŞILIKSIZ olması ilkesi gereğidir.
-
Ömrümüz bekleyerek geçti yahu. Guy sınavında ortalama gecesinde açıklanan sonuçlar 1 hafta sonra açıklandı. Kpss de saçma sapan bir şekilde ana dersleri öğleden sonraya bıraktıkları yetmediği gibi apayrı bir sistemle herkesi mağdur ettiler. Şu sistemden memnun kalan bir elin parmağını geçemez, bu çok net. Hala daha cevapları açıklamıyorlar, bizleri yine yeniden bekletiyorlar. Ayıp gerçekten yaşadığımız bunca çile hiç umurlarında değil. Sanki tek tek kişilerin sonuçlarını açıklayacaklar, alt tarafı cevap anahtarını yayınlayacaksın.
-
@friedmanmilton hayır karşılıksız olması demek ödenen verginin belli bir hizmet karşılığı olmaması demek zaten harçlardan ayrılan en büyük yanı da bu. Harçta hizmet karşılığı ödeme yapılır
-
Guy için şimdiden sistemin değişmesi için birşeyler yapmazsak yine saçma sapan bir şekilde tek şehir tercih edeceğiz.
-
@omer benim bildiğime göre iş avansı arkadaşım
-
Genel yetenek genel kültür sınavdan ne zaman sonra sorular verilmişti ÖSYM nin sitesine
-
soru ve cevaplar az sonra daha doğrusu gün içinde geliyor arkadaşlar link gelmiş
-
@kombassankoma Bir an önce gelsin de şu belirsizlikler sona ersin.
-
Kesin cevaplara ulaşalım artık gerçi muhasebede dökülmüşümdür