Halkbank uzman yardımcıları...
-
Merhaba arkadaşlar binbir emekle çalışarak çok isteyerek girdiğim halkbank uzman yardımcılığından istifa etmeye karar verdim çok çok üzgünüm fakat şiddetli baskıya dayanamadım artık.Benim gibi memnun olmayan var mı yine kpss A ya hazırlanıcak olan yaşım 25 sizce çok mu geç olur ?
-
Hayırdır dostum ne baskısı ?
-
hedef baskısı başladı şimdiden iş ortamı çok sıkıntılı uzman yardımcılığı görev tanımı diye birşey yok fakat çokta korkuyorum pişman olursam ya da iş bulamazsam diye.Zorlanıyorum bu mesleğin bana göre olmadığını anladım işe çok isteksiz bi şekilde gidiyorum maalesef
-
@impression_25 hocam yanlış hatırlamıyorsam sen bursadaydın ?
hedef derken bizdede var fakat bir şekilde halloluyor.üstadlarım iyi çok şükür belki onlarla olunca bana öyle geliyor olabilir. gittigin şube küçük bir şube mi ki ? bence ilerisini düşün.
-
Büyük bi şubedeyim fakat is ortamı çok iyi değil bir de isi çok sevemedim daha doğrusu pazarlama benim isim değilmiş bunu anladım
-
@impression_25 Ankara'da A sınıfı bi şubede çalışıyorum ve şunu gördüm. Şubeden şubeye, müdürden müdüre o kadar çok fark ediyor ki arada dağlar kadar fark oluyor. Biz de hedef odaklıyız sade'yi açıp eksiklerimizi planlıyoruz müdür de yardımcı oluyor eksiklerimizi kapatacak müşteri bulmada. 18.10'da şube kapanır öyle çok çok aşırı stres ve baskı üzerimizde olmaz. Yine de biraz stres bu işin doğasında var. Kaliteli çalışma arkadaşlarıyla ve iyi bir müdürle sevilmeyecek iş değil. Yani diyeceğim o ki acele ve kesin karar verme. Çünkü yaz dönemi biraz daha sakin geçer bankada. Sen de iyice alışırsın ve biraz daha düşünürsün. İşsizlik %13, genç işsizlik %24 küsür iken halkbank iyi bir iş. Dil tazminatı ve spk lisansı ile daha güzel oluyor Allah hakkında hayırlısını versin.
-
@Sgkbıkkını sonuna kadar katılıyorum. bizim müdür bey de on numara bir insan işin dogası geregi bizede baskı yapıyor ama banka işinde olacak o. apkz yi sürekli takip ediyoruz :S şubeniz cok erken kapanıyor @impression_25 bireyselde misin ? bu arada portfoy baglandı mı ki sizlere sadeden kendinize bakıyorsunuz onu anlamadım.
-
Ben en erken 19.30 da evde oluyorum şube A sınıfı is ortamı çok iyi değil günün yarısından çoğu fotokopi çekmekle geçiyor is aşırı yoğun ve yorucu.miy ler cok kafa dengi değil mudur biraz soğuk.kobi bölümündeyim
-
Ben bireyseldeyim. Tabi ki kobi daha yoğun oluyor. Benim portföy yok ama yapacağım işler yetkililerime yarıyor sonuçta. Ona göre eksiğimiz olan sigorta fln kesiyoruz. Fotokopi makinesine günde 2-3 kere fln işim düşer.
-
Öncelikle çok geçmiş olsun, bankacılık zor meslek. 5 yıl tayin istenmiyor fakat bildiğim kadarıyla il içi geçerli değil. Arkadaşların dediği doğru müdür+miy çok önemli faktör. Şansını başka şubede de denemeye çalış.2 yıl sonra miy olabilirsin o zaman rahat edersin. Acele bir karar vermemeni tavsiye ederim
-
Ahh bankacılık... zor işler
-
devlet bankasında ne baskısı peh peh peh
-
Beyler maas yok maas ! Ulan 2180 yattı bu ay. Bu nasil uzmanlik birader. ilerisi icin kimse iyi bisey demiyor. 3 yili dolup uzman olan adam 3200 lira maas alıyor bolgede. Bizr anlatilan miy lik yo yonetmenlik bilmem neler denirken kariyer mesleginde bu kadar düşük ucrete bu is yapılır mi ! Guy da tercih yapmadığım için kafami duvarlara vuruyorum
-
@BeşamelSos eger gerçekten bankamızın personeli isen , portaldan ücret uygulama talimatlarına göz atmanı tavsiye ederim. biraz da hesap kitap ile aran iyi ise brütten nete maaş hesaplarına bak derim. ilk yıl zaten 2900 ortalama gelir olacak. ilerleyen senelerde temettüde gelecek . yan hakları saymayım portaldan gir incele.