Kpss 2018 için hangi kaynaklar tercih edilmeli?
-
@enesyucel isem yayımcılığı kullanıp pek memnun olan olmadı hocam. Mutlaka diğerleriyle karşılaştırarak gitmelisin.
-
2 ve 11 temmuz arası konu eksiğimizi tespit ve farklı soru tipi çözümlerini içeren 2 Türkiye geneli deneme sınavı ihtiva eden şöyle bir program mevcut.
https://www.tercihiniyap.net/video/genel-kultur-genel-yetenek-kampi -
@enesyucel isem ve data geçen sene kullandığım kaynaklardı ama memnun kalmadım. Hata çok fazla, soru tipleri birbirinin aynısı.
-
@enesyucel evveliyat zor ama çok fazla hatalı cevabın olduğu bir kaynak. Özgün soru oldukça fazla ancak cevap anahtarlarında garip hatalar yapmışlar. Örneğin, cevab b şıkkı açıklamaları b şıkkını işaret ediyor ama cevap c demişler.
-
@antimülakat bir de sorular kpss seviyesinin çok üzerinde gibi gelmişti bana yahut benim seviyem çok düşüktü
-
matematik denemesi önerebilir misiniz? Konu konu ayrılmış soru bankası çözüyorum zaten ama bir de karışık çözmek istiyorum.
-
@aliveli hocam tutmuş kolzanın en çok üretildiği yeri sormuş KPSS girenlerin %80'ini kolzanın bitki türü olduğunu bilmez. Onu da geçtim insana bildiği sorgulatan bir tarzı var. Gerçekten zor ama 18'lik bir teste 5 yanlış yaptığımda kendimi başarılı sayıyorum. Bu arada Haşhaş üretiminde Konya'da üst sıralardaymış sürekli darbe darbe üstüne darbe yiyorum kaynakta. Bunun yanında diğer kaynaklar karışık kuruyemiş gibi geliyor.
-
@akkygsz yargı yayınevi soru tarzını beğeniyorum genelde.
-
kozmik oda, data, karakutu, yediiklim güzel kaynaklar. ben yeni kaynaklardan çok klasiklerden gitmekten yanayım. yeni kaynaklarda çokça hatalı basım, hatalı cevap oluyor. soru tutturduk demek için saçmalıyorlar.
-
Arkadaşlar kolay gelsin herkese.Bende Ahmet Nohutçu- Kaymakamlık kampı kitapları var anayasa ve idare hukuku için.Bu kitaplar KPPS'yi kapsıyor mu tamamen ? Anayasa ve idare için farklı kaynak almama gerek var mıdır? Mesela Kanunname gibi.
-
@walterbishop kanunname anayasa ve idare nin birleştirilmiş hali aynısı, kpss alan için işine yarar elindeki kaynaklar
-
@walterbishop hocam bir bazı hatalar mevcut iki değişikliklere dikkat et .
-
İnstagramda kaynak çekilişi mevcut katılmanızı öneririm arkadaşlar.
-
@aliveli kaynak çekilişi derken, nereyi kasdettiniz acaba? Teşekkürler.
-
@swl35 250 tl değerinde gk gy kamp çekilişi.
-
@kamucu teşekkürler
-
@aliveli teşekkürler
-
@genclerbirlikli hocam zamanıda gözönüde tutarsak bu saatten sonra p3 puanı icin ne yapmalıyım.Sizin puan iyidi alanla birlikte bu tarafı nasıl 80 üstü yaparım temel var.Cıkmıs soru mu cözeyim pegemin yoksa deneme alıp günde bir tane seklindemi
-
@zenginmemur hocam matematik ve türkçen nasıl
-
@genclerbirlikli hocam şu bahsettiğiniz tarih ders notu şeklinde sanrım kalan süreçte onu mu edinssm yoksa başka kaynak mi baksam ? İşinizi görmüş baya