Kalkınma Ajansları Bilgi paylaşım platformu
-
Arkadaşlar kaç ay oldu hala çoğu ajansın mülakatı açıklanmadı bi duyumu olan varmı kaç ay oldu. Yüksek sayılı alımlar bile 1-2 ayda tamamlanabiliyor süreç, ajanslar çok az sayıda adam almalarına rağmen 5 ay dır açıklanmayan yerler var
-
@te_go_çı hayır ikametgah adresine gelinmeden kazanan bir çok insan var.
-
Marmara Kalkınma Ajansı yeni açıklanmış. 3,5 ay sürmüş görünüyor. İSTKA da ortalama bu kadar sürmüştü. OKA da ortalama bu kadar sürede sonuçlarını açıkladı. Buralardan bir tahmin yürütmeye çalışıyorum. DİKA en çok geciken yanılmıyorsam. Hepimizin hakkında hayırlısı...
-
@burcuburcu cevap icin teşekkür
-
Herkese kolaylıklar diliyorum. Güney Ege Kalkınma Ajansı, DİKA, Serhat Kalkınma Ajansı ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı mülakat sonuçları süreci hakkında yeni bir bilgi edinen varsa paylaşabilir mi? Aylar oldu...
-
@laboromniavincit ben serka için aradım bu hafta açıklanacağını söylemişlerdi bugün veya yarın açıklanır. diğer kalkınma ajanslarınada giren arkadaşlar arayıp sorarlarsa bilgi verebiliyorlar burdan da paylaşabilirseniz edindiğiniz bilgiyi herkese faydalı olur özellikle dika çok gecikti.
-
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İnsallah yakın zamanda hepsi açıklanır da bu bekleyiş hayırlısıyla biter. Sonuçlar guzel olsun.
-
Dika'dan kurumsal koordinatorlukle konuştum kendisi cok iyi niyetli ve bilginin henüz gelmediği işin tuhafi sürecin daha ne kadar uzayacagi hakkinda hic bir bilgisi yok
Yani koskoca kurumda bir izlenim bir öngörü yok.
Kısacası adamlar tamamen bakanlıktan haber bekliyor ve bu da bugün yarinla gelecek bir haber değil galiba.. -
Serka açıklanmadı. Haftaya kaldı heralde, daha fazla gecikmez umarım.
-
hocam serka acıklamaz dıye dusunuyorum cunku doğuda olan ajanslar sarkıyor dıka var karacadag var ve mulakatları bayagı once yapıldı bunların yanı beraber acıklanır bence.
ilgınc olan serkadakı calısan sıze tarıh vermıs ama dıger ajansalr kesınlıkle bılgı sahıbı degıl bu konuda. ben ona şasırdım dogrusu. -
@te_go_çı sanırım haklısınız bence de sonuçlar ellerine ulaşmış ancak diğer ajanslar ile listeleri müzakere edebilirler, bu kadar uzun sürmesi yorucu gerçekten
-
DİKA banka promosyonu ihalesinde Ocak Ayı tahmini personel sayısını yanlış hatırlamıyorsam 37 olarak belirtmiş . Şuanda 22 personel gözüküyor. Bu 19 uzman alınmayacağı anlamına mı geliyor emin olamadım. Ben de listeleri diğer ajanslarla karşılaştırıp en doğru kararı vermeye çalıştıklarını düşünüyorum. Ama daha fazla uzaması nasıl katlanılacak bir duruma çevrilir onu inanın bilmiyorum...
-
Diğer ajanslarla neden listeleri müzakere etmeleri gereksin anlayamıyorum. Zaten listeleri belirli ancak yalnızca bu listedeki kişilerin güvenlik soruşturması sonuçlarını bekliyorlar diye düşünüyordum. Güvenlik soruşturmasında sıkıntı olan adayın da yedegini alacak olsalar gerek. Belirsizlik içinde tahmin yürütmekten başka yapacak şey kalmadi...
-
@laboromniavincit Haklısın ama aynı kişinin birden fazla yerde listeye girmesindense farkşı adayların listelerde olmasına dikkat ediyor olabilirler.Çok mu iyi niyetliyim.
-
Dika birkac gune aciklanacak bilgisi verildi forumda Dika basligi altinda. Insallah hepsi pespese aciklanir.
-
@laboromniavincit hocam yanlış anlamayın ama o eleman bana sanki trolmus izlenimini veriyor ondan dolayı guvenemedim.
Haa ins dogrudur bunu da içten istiyorum.
Zira ben cuma günleri dika ile iletişime geçerim olmadi zaten cuma dogru mu yanlış mi öğrenirim. -
@te_go_çı bir umut haberin her türlüsüne sarıldım. Tesekkur ederiz.
-
Herkese selamlar. Bugun SERKA'yı aradim. Ilgili kisi: "Aslinda bu hafta bekliyorduk ama bize gelen bir sonuç bilgisi olmadi; ancak birkac gun icinde gelecektir daha gecikmez diye düşünüyoruz" dediler.
-
Selamlar hocam
Ben dikaya iki gündür ulaşamıyorum adamlar resmen telefonlara çıkmıyor. Umarım bu iyi bir şeye işaret.
Karacadagdan edindiğim bilgi ise yakındır ınş denildi.
Serka da keza oyle dediyse bir iki hafta içinde birseyler olacak -
@te_go_çı insan kaynakları personeli bunu hep yapıyor. Telefonu sessize alıp ilgilenmemeyi seçiyor.