Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@av.ssualp hangi sayfa link verebilir misin?
-
-
@pek12 hocam 1 saat kadar once anadolu uninin sonuc aciklama sayfasina erisilemiyordu sonra acildi sisteme yuklendi diye dusunuyorum o arada ancak ziraatte yetkili kisj kimse o imzalamadan ilan yapilamayacagi icin beklenildigine bugun kesin aciklanacagina inanmak istiyorum
-
@av.ssualp ben kaç saattir giriyorum duyuru yok yazıyor erişilme sorunu yaşamadım eğer arkadaşın @dogancay ın verdiği linkten kaynaklıysa. sınav yönergesinde listelerin https://www.ziraatbank.com.tr/tr/Bankamiz/InsanKaynaklari/Pages/Duyurular.aspx adresinde yayınlanacağı söylenmemiş miydi?
-
@pek12 Eminim. İlanın kendisine bakarsanız (www.ziraatleasing.com.tr/files/ZIRAAT_LEASING/pdf/ZFG_Sinav.pdf) dediğim linki görebilirsiniz
-
@dogancay avukatlıkta ilanında da www.ziraat.com.tr adresinde açıklanacak diyor.
-
Arkadaşlar an itibariyle aldığım kesin duyumlara göre ülkemizin gençlerini bunalıma,kararsızlıga ve istikrarsızlığa sürüklemek isteyen dış mihraklar sınav sistemine siber saldırı düzenlemişler ve sınav sonuçlarını ele geçirmişlerdir. Yetkililerimiz sonuçları geri alabilmek için olağan üstü çabalar ve sıkı pazarlıklar yapmaktadır . Aynı yetkili arkadaşlar "Ziraat bankası bütün yıpratma çabalarına rağmen istihdama katkı sağlamaya devam edecektir" açıklaması yaptı
-
Bu saatten sonra aciklanmaz galiba.
-
Saat 20:08 ve yeni bir duyuru yok henüz
-
O değilde bekleye bekleye işsizliğe ve fakirliğe alıştık gibi
En kötüsüde bu -
O değilde bekleye bekleye işsizliğe ve fakirliğe alıştık gibi
En kötüsüde bu -
Taban puanının 65-70 arası oluşabileceğini tahmin ediyorum. Sınav kolay değildi. Sınava giren kesim ekseriyetle soruları görme amacıyla giren insanlardı. Ayrıca bu insanların KPSS p3 skalası 70-75 ağırlığında diye düşünüyorum. Alınacak insan sayısının çok az olması puanları etkileyebilir. İlanda alım sayısı artırılabilir/azaltılabilir şeklinde bir ifade de vardı. Umarım artırılır.
-
Arkadaşlar açıklanma meselesini nerelere götürmüşsünüz. Herkeste psikolojik sorunlar var diye düşünüyorum. Biraz rahat olalım. Nasıl olsa açıklanacak. Nedir bu kaygı. Açıklandı, açıklanıyor gibi bitmek tükenmek bilmeyen polemikler. Gereksiz.
-
@anaksimandros agreed
-
@FathCura ayakta alkışlıyorum:))
-
Neeee açıklanmış mııı ?
-
@toobig4you bu igrrenc espri de geldigine gore eli kulagindadir
-
@av.ssualp oyle değil aptala malum olurmuş demelisin
-
@toobig4you hocam bu saatte mazoşistliğin mi tuttu millete kendini linç ettireceksin:D
-
@pek12 wallahi şaştım kaldım yaa bir arkadaş imza yetkisi demiş, bir diğeri borsa demiş, başka bir arkadaş Ronald Fisheri got edecek istatiksel verileri paylaşıp açıklanma saatini dakika olarak vermiş. Belkide sınavı açıklayacak olan arkadaş evde karnını kaşıyarak tv izliyor şuanda.