Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@erhankpss birkaç ay önce de olmuştu. Çince reklam yapan birileri forumda üyelik alarak başlık açıyor. Yöneticiler fark edince siliyor ama sabahtan beri fark etmediler sanırım. Çok da takılmayın...
-
Arkadaslar bayramdan sonra aciklanacakmis maalesef birisi facebook a yazmis anadolu universitesinin cagri merkezinden ogrenmis
-
444 10 26 numaralı telefondan Anadolu Üniversitesi'ne ulaştım. Siz de arayabilirsiniz. 'Herhangi bir bilgi veremiyoruz, internet sayfasını takip edin.' şeklinde net bir bilgi aldım.
-
@anaksimandros bayramdan sonra aciklanacakmis denen sahis nerden aldi bu bilgiyi o zaman cevap veremiyoryz diorlarsa:)
-
Bana kalirsa biri sikildi ne zman aciklanacak sorularindan boyle bir sey yazdi faceye aradim bayramdan sonra aciklanacakmis diye
-
Arkadaşlar bizdeki dedikodu kültürünün eşi benzeri yoktur. Birisi bir konuda bir şey duyar, kendi bildiğini de ekler ve uydurduğunu da ekleyip piyasa sunar.
-
@anaksimandros https://m.facebook.com/groups/428336827209792?view=permalink&id=1547549435288520
Uydurmam ben yazani soyluyorum insanlarin heyacanla bekledigi seyler uzerinden boyle sacma sapan oyunlara girmem hepimiz heyecanla bekliyoruz haber alamiyoruz gordugumu yazdim sadece.
-
@anaksimandros ayrica herkese dalga gecer gibi cevaplar vermenizin amaci ne onu anlamadim burayi da memurlardaki salak muhabbetlere donusturmeyin orda da kendince triplere giren herseyi elestiren herseye yalan diyen geyige vurmaya calisan bir mal ordusu var tahammul edemeyip buraya geldim kaliteli diye kalitesini bozmayin buranin
-
Duyduğunu yazma 444 10 26 telefonu ara. Öğrendiğini yaz o vakit. Ben yazdım.
-
Mış ile miş ile biten kelimeler bence kaliteyi düşürüyor.
-
@anaksimandros foruma istedigimi yazarim sana ne kardesim burda duyumlarimizi da paylasiyoruz duygularimizi da heyecanimizi da sana mi soracagim ne yazip yazmayacagimi! Bir liste hazirla ozaman neler yazabilecegimize dair de listeyi kontrol edip paylasim yapalim. Editorler bunun gibi tipleri bu forumda tutmayin gayet guzel bir forum bunlar gibiler yuzunden memurlara donmesin paylastiklarina bakin yeter
-
Aradım. Şunu öğrendim. Şöyle dediler demiyorsun. Bana çamur atmaya çalışıyorsun. Allah yolunu açık etsin.
-
-
bu sene girdiğim hiçbir kurum 1 aydan önce ne sınav sonucu ne de mülakat sonucu açıkladı malum ohal süreci, güvenlik soruşturması vs. derken resmen aylarca sınav sonuçları bekledim . kaç ay önce girdiğim bddk mülakatı hala açıklanmadı o yüzden ziraat geçen senelerde 20 günde açıklıyormuş diye bu sene de 20 günde açıklanacağını sanmıyorum daha çok bekleyeceğiz gibi geliyor maalesef
-
212 4041000 aradım ık la konustum Anadolu üni okumadi heralde yogunluk var bayram giriyor bize gelen bilgi yok bayramdan sonraya kalır belki zaten idari tatildeler belki idari tatilde olmayanda vardır gibi belirsiz cümleler kurdular
-
1 Allah'ın kulu da çıkıp kurumların bu pespaye, sorumsuz tavrını eleştirmemiş, anca aramızda ağız dalaşı yapalım. pektabiki tepkisiz, her şeye eyvallah çeken işsiz ordusunu kimse tınlamaz. biz eşşek oldukça semer vuran çok olur. tenezzül edip 1 açıklama dahi yapmazlar tabii.
-
Vakıfbank bir haftada açıklamıştı mesela sınav sonucunu. Bu iş tamamen iş ahlakı ve sorumluluk duygusuyla alakalı bir şey
-
Neden aciklanmiyor ya insanlari kanser ettiler bu kadar zor olmamali torpillileri listeye sokmaya calismiyorsunuz umarim
-
Bence sınav sonuçları çoktan belli oldu. Ama Banka açıklanması konusunda yetkili olduğu için ne zaman isterse o zaman ilan ettirecek. Neden bekletiyor? Sorusunun ise birçok cevabı olabilir.
-
@anaksimandros kesinlikle katılıyorum . Guy un yazılı sınavı 24 saat dolmadan açıklanıyor. Beğenmediğimiz ÖSYM 100 binlerin girdiği sınavı standart sapması şusu busu 20 güne kalmadan açıklıyor . Sonuçlar ilk günden belli olur düzenlemen 1 ay mı sürüyor Yani bu nasıl bir iş . 85 lirayı da gecikmeli alsaydın