Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Arkadaşlar bugün ziraatin suan personeli olan ve bizimle beraber aynı sinava giren arkadaşa sinav sonuçlarının ne zman açıklanacağını sordum kendisi bize ekimde aciklanicagini söylediler bankadan dedi.
-
@denizzyurt hic aciklamasinlar bence alacagini alsin direk ugrastirmasinlar kimseyi
-
@denizzyurt ekimde mulakatin acianacagni umuyorum
-
@denizzyurt Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
Arkadaşlar bugün ziraatin suan personeli olan ve bizimle beraber aynı sinava giren arkadaşa sinav sonuçlarının ne zman açıklanacağını sordum kendisi bize ekimde aciklanicagini söylediler bankadan dedi.
deniz arkadaşına sorar mısın, hangi departman en fazla parayı kaldırıyormuş?
-
@av.ssualp umarım oyle olur da bekletmezler artik
-
Umarım son bilgi gerçeği yansıtmaz
-
Bizim bankada çalışan bir arkadaş vardı en çok parayı teftişçilerin kaldırdığını söylerdi hep
-
@Tolgahan-Ayyıldız hangi bankada çalışıyordu?
-
@BluePhantom halk bankasında şu olayı da anlatmıştı birkaç sene önce olmuş bir olay bunların şubede işler iyi gitmiyormuş bankanın merkezi gizli bir şekilde müfettiş yollamış ama banka müdürü bir şekilde duymuş bunu duyar duymaz hemen hazırlıklar yaptırmış müfettiş için lüks otellerde suitler gezmeler tozmalar eğlenceler onun anlattığı kadarıyla bunları yazıyorum daha neler neler olmuştur Allah bilir bunların haricinde güzel para da kaldırmıştır maaşı haricinde Çünkü onu teftişe yollayan merkez ona bütün imkanlardan yararlanma olanağı sunuyor harcırahlar sosyal tesisler özel tasıtlar neler neler
-
Arkadaşlar leasingde tek çift maaş uygulaması var mi ? Bu konuda bi bilginiz var mi?
-
@Tolgahan-Ayyıldız boyle kazanilan parayi hak olarak gorup iyi birseymis gibi anlatmamak gerek . Bu olayda "para kaldirmak" olarak telaffuz ettigimiz bu olay aslinda tam olarak " hirsizliktir"
-
@toobig4you öyle kardeşim ben yasal olan tarafından da bahsettim yukarıda en çok parayı teftiş kurulu mu kaldırıyor diye sormuşlardı ben de cevap verdim normalde de en çok parayı teftişçiler alıyor çünkü şube şube geziyor ve her gezdiği şube için harcırah alıyor sosyal imkanlar ulaşım kalacak yer her şey merkezden karşılanıyor bir de görevini iyi yapan kendini geliştirenlerin yükselme şansları ve maaşlarına zam alma olasılığı da var
-
@Tolgahan-Ayyıldız Sen olayi aktariyorsun sadece ben genel olarak soyledim yanlis anlasilmasin . Bildigim kadariyla bankacilik sektorunde genel olarak en cok parayi bazi mudur ve yoneticilrden sonra isinde iyi finansal analistler kazanir
-
@toobig4you tabi sen de haklısın
-
@Tolgahan-Ayyıldız öyle olaylar oluyorsa rezalet tabi ki ben sadece bilgi edinmek için kullandım para kaldırmayı yoksa art bir niyetim yok. Ancak merkezden şubelerin bilançolarını durumlarını gizliyorlarsa bu ciddi bir suç ve ayıptır! Gerçi Halkbank gibi politize olmuş kurumlarda bunlar beni şaşırtmıyor!
-
@toobig4you ben de öyle olduğunu düşünüyorum. Ancak yaptığınız tahminlerin doğru çıkması bölye oynak piyasalar için şansın ötesine geçmez o yüzden pek kolay değildir o işler.
-
@denizzyurt var
-
bu hafta açıklanır tahminim eylül sonu gibide mülakatlar olur diyorum. halkbank sınavı gibi değil o sınavda içeriden bilgi veren kişiler oluyodu açıklanacağı zamanı yazıyorlardı buraya sağolsunlar. bankacılık zor iş arkadaşlar hakikaten, teftiş dışında hep stres var. girdik bu sınavada bakalım hayırlısı olsun
-
@dolapdereli insallah oyle olur beklemek ayrı bir stres olmazsa da önümüze bakarız.
-
bu hafta en geç bi sonraki hafta açıklanır çok sürmez. işsizliğin tavan yaptığı şu ortamda banka işi bile kabulü herkesin