Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
USA ve K. Kore arasinda savas cikmak uzere savastan once aciklasalar bari sinav sonuclaarini karambole gelmese http://www.npr.org/sections/thetwo-way/2017/09/04/548461574/haley-north-korea-begging-for-war
-
@toobig4you ben kazandiysam kesin savas cikar genelde eger bir ise girdiysem o isin sonu oluyo
-
@av.ssualp bende de oyle hangi ise elimi attiysam kuruyor. maasallah dedigim 40 gun yasiyor
-
Dikkat ettiniz mi ziraatin sayfasında 2 eylül de ziraat finans alım sınavları diye bir duyuru yayınlanmış ama içeriğine girdiğine sayfa bulunamadı diyor
-
@Tolgahan-Ayyıldız link atar misiniz? Ben bulamadim
-
Bende baktım ve göremedim
-
Kaldırmışlar
-
And unisini aradim.personel :protokol geregi ikili anlasmalara gore oluyor bilyorsunuz ki.ama bu haftasonuna kadar aciklanacaktir dedi.cuma yi bulcaklar galiba
-
Salı sallanır. Şunun şurasında cumaya ne kaldı?
-
Iyi bari bu haftasonuna kadar aciklancak dedilerse o da iyi ne kaldi cumaya
-
Genel mudurlugun onune gidip kendimi yaksam bir yarari olur mu?
-
@av.ssualp herseyin hayirlisi hocam abartma.
-
@maid hocam rekabetin listesiy aciklanmadi ziraat aciklanmadi bir sigorta sirketine basvurmstm o aciklanmadi aklima kendimi yakmaktan baska care gelmedi ne yapim evde bekliyorum aval aval sinir sistemi diye birsey kalmadi
-
Ben de bıktım artık ziraatin açıklanmasını bekliyorum bir yandan ptt mülakat listeleri düzenlenecek mi bilmiyorum ama onu da bekliyorum bir yandan kaymakamlığa gireceğim öbür yandan babamla kavga edip duruyoruz ne zaman işe gireceksin ben ömrümün sonuna kadar sana mı bakacağım diyor bıktım artık açıklayacaklarsa açıklasınlar da s.kt.r olup gideyim askere
-
@av.ssualp issizlik zor ama hocam saglik herseyden onemli kendine bosuna stress yapma insallah kazanirsin.
-
@maid insallah emek veren herkes kazansin hocam.Aciklansa kurtulacagiz cuma aciklanma takintisi nedir ben onu anlamiyorum
-
@av.ssualp mübarek gün ondandır işin aslı bilerek öyle yapıyorlar ki bir yanlışlık olduğunda mağdurlar sıcağı sıcağına şikayet edemesin
-
@Tolgahan-Ayyıldız ayni haldeyim bende dostum maalesef :((
-
@deuceko çıkıp gideceğim askere dayanamıyorum artık
-
Isin en aci tarafi da nedir biliyor musunuz dostlar burda heyecanla bekleyen elinden telefon dusmeyip surekli sayfayi yenileyen bizler genelde torpilsiz olan kesim olup kazanma sansi cooook dusuk olan zavallilariz.Ah su kahrolasica umutlarimiz yok mu asla tukenmeyen beni bu umut tuketiyor aslinda.Torpilsiz de oluyor kisinin kendisi nitelikliyse torpile gerek duymadan kazanma sansi da var umudunuzu kaybetmeyin bazi seyler degisti artik diye surda yazacak gunler de gelir insallah