Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@mühen ucret beklentisi konusu filan olmadi hic benim stajim elektronik tasarim uzerineydi alt yapi sistemle bir alakasi yok ama elektronik uzerine soru geldi mesela
-
@beşiktaş1903 bebi de whatsapp ta gruba alir misiniz
-
Beni de ekler misiniz katılım whatsup grubuna
-
Beni de whatsapp katilim grubuna ekleyebilir misiniz
-
katılım watsap grubuna girmek isteyen arkadaşlar bana özelden numaralarını atabilirler
-
Maaş hakkında net bir bilgi öğrenen var mı? Cidden çok merak ediyorum.
-
@tardis çok sağolun inşallah hayırlısı olur hepimiz için
-
@beyaz02 özel numaranı nerden öğreneceğim
-
Arkadaşlar katılım mülakat sorularını whatsapp grubunda mı tartışıyorsunuz buraya pek bişi yazılmamış
-
İş analisti olarak mülakata giren arkdaşlar nasıl sorularla karşılaştı, rica etsek söyleyebilirler mi
-
@yasemin27 burdan bana numaranızı mesaj atın
-
@mühen hocam iş analistliğine girdin mi ? nasıl geçti neler sordular
-
@ekrem hocam ben daha girmedim mülakata siz girdiniz mi?
-
bugün sabah katılım mülakatına girdim anladım ki bankaya karşı gayet önyargılı yaklaşmışım hiç benim düşündüğüm gibi çıkmadı beklentilerimin üzerinde çalışanlara ve olanaklara sahip bir kurum. mülakatta bana sorulan sorular sohbet esnasında gelişti daha çok borsalar hisse senetleri ile sorular soruldu katılım bankacılığı ile ilgili tek bir soru sordular bundan sonra girecek arkadaşlara başarılar diliyorum heyecan yapmayın gayet rahat bir ortam var
-
teknoloji kısmından giren arkadaşlar ortam nasıl çok kasıyorlar mı?
-
Ne zaman aciklanir acaba bilgisi olan var mi
-
@av-ssualp kasım sonlarına doğru açıklanacağı söyleniyor. yine mülakat tarihinde olduğu gibi diğer iştiraklerle ortak açıklanacak, haliyle biraz uzayacak.
-
@av-ssualp be sorduğumda süreci fazla uzatmayacaklarını en kısa sürede açıklanacağını hatta haftaya bile açıklanabileceğini söylediler tamamen komisyonun kararına bağlıymış
-
Cok tesekkur ederim arkadaslar cevaplar icin.6 kasim son galiba mulakat icin o gunden sonra bekleyelim ozaman
-
Arkadaslar dun yazılım muh. mulakatından cıktım. Yazmak icin yeni vaktim oldu. Cok ılımlı, güzel bir karsılayıs ve yaklasım vardı. Stres yapacak veya heyecanlanacak ekstra bir durum yok. Kendiniz gibi olun diyebileceğim en önemli şey bu. Onun dısında, bana soru olarak yazılım modelleri hakkında, programlama dilleri hakkında sorular sordular.