Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@dildar_07 hocam servis görevlisi alan bilgisi və kültür zorunda gibiydi özellikle işletme soruları və kultur
-
@cnsndjshhssh halk bank
-
@tolga80 halkbank onda 450 kisilik bi alim yapti ve ingilizce baraji ve gk gy barajlari koymustu bu alim hepi topu 100 civari
-
Halkbank o zaman 1000 kişi aldı müfettiş kontörlör uzman gişe falan o sınava 45 bin kişi girmişti ama onun açıklaması yapılmıştı sınavdan sonda
-
@Lex-fori Çok teşekkür ederim Hocam. Insallah olur. Maaşı çok güzel. Ben zaten ist.da yaşadığım için beni daha da cezbetti.
-
@tolga80 arkadaşlar kpss alan hukuk kitap önerisinde bulunur musunuz bü yıl hukuk batırdı bizi
-
@tolga80 hocam mevzuat da çalışmak lazım artık. Ayrıca icra iflas ceza muhakemede çıkan o garip soruları monopol hukuk da görmüştüm ben . Konsensus yeterli değil bence ki +25 yapan arkadaşlarım aşırı soru çözmeden yaptı hukuku. Dersaneye yazılacak olan varsa da dersaneden program istesinler hukukları ilk aylara koymayan dersanelere gitsinler. en başta anlatılınca unutucam korkusuyla 5 kitap bitirmek zorunda kaldım. martta hukuk gören arkadaşımla aynı netleri yaptık Kısacası hocam piyasadaki kitapları zaten biliyorsun hukukla ilgili ek olarak monopol yeni basım al derim.
-
Ne zman aciklanir.
-
@maid muhtemelen bayramdan önce
-
@tolga80 arkadaşlar ziraat katılım vs değilde yanı finans grubu dışında kendimi bünyesi içinde personel alımı yapar mi
-
Bende size tecrubelerimden bi kac bisey aktarayim ziraat katilimin servisini kazanip mulakkatta elenmistim 3 kisi asil aliniyormus 81 puanla mulakata hak kazanmistim. En son yapilan halkbank uzm yrd sinavina istanbul icin girmistim 50 ile mulakata cagrildik baraj 60 idi 50ye cekildi.65 almistim.ama ingilizce baya baya basitti .ziraat katilim uzm yrd girdim sinava ingilizce eleyici olcaktir sorular yds ayarindan 2 tık dusuktu.kültür belirleyici olur alan ve yetenek kolaydi.bence 70 75 bandinda kapatir.70 kisi icin diye düşünüyorum.istanbuk tazminati halkbankta 350 400 arası net biliyorm arkadasimdan.ilk sene dil tazminatı ve temmettü alinmiyor .
-
@luck ben 75-80 le kapatacagini dusunuyorum cunku cagiracaklari toplamda 400 kisi civari
-
@luck hocam Peki halk bankin sınav açma gibi durumu var mi
-
@luck birde mülakata në gibi sorular soruldu acaba
-
servis ilanında hangi ilden ne kadar alınacağı yazmıyordu. kafamıza göre yazdık, puanlar uçacaktır muhtemelen. servis görevlisinde neden ingilizce sormadılar o da başka 1 tartışma konusu. halk bankası servis görevlisi için bile ingilizce %50 şartı koyar, ziraat sormaz bile. ziraat uzman yardımcılığı ingilizce soruları yds ayarında olur. bunun ortası yok mu?
-
@patakute servis hepsi istanbul icin degilmiydi
-
@cnsndjshhssh hayır Aksaray, antalya, balıkesir, çorum vs de vardı. kaç kişi alacakları bile değildi.
-
@patakute servis B kadro uzman yrd. A kadro gibi düşünüldüğü için ingilizce var servis için hangi ile kaç kişi alınacağı genelde belirtilmiyor .Ben servis sınavına girmedim ama illere alınacak kişi sayisi 2-3 arası değişir . Bu da puanların yüksek kapatması demek tabi
-
@berceste pektabiki servis b kadro nispeten ama geçen sınavlarda hep ingilizce sorulmuş belli oranlarda, zaten ''kuş'' kadar alım yapılıyor onu da bari usulüne göre yapsalar diyorum. tepki bu ayarsızlığaydı.
-
Bizde de servis gorevlisi sayisi belli degildi 3kisi alan yer iste 81le kapatti.halkbanktada kac kisi alinacagi belli degildi onceden uzm yrd icin soluyorum 80e ulasmaz.