Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Hangisi kaldırılmıştır diye bir soru vardı özel sınırlama genel sınırlama vardı cevaplardan ne yaptınız onu arkadaşlar
-
@muzlusut bende YMM yaptım ama herkes SMM diyor umarım YMM dogrudur
-
@mneclk özel sınırlama yaptım, YMM doğru cevap. Muhasebe kayıtları tutmaz diyodu soruda
-
@muzlusut genel sınırlama olacak hocam onun cevabı.
-
@AdemSimit bende genel sınırlama yaptım
-
@mneclk genel sinirlama dogru cevap,
-
cezaların şahsiliği sorusu kesin olarak 1876 kanuni esasi mi ? İnternette bulamadım cevabı. Genelde kanuni esasi yapılmış. Ben 1909 değişikliği yapmıştım.
-
@AdemSimit bende 1909 değişikliği yaptım
-
Sorular diğer sınavlara kıyasla 6/10 derecesinde idi.
Ortalama belki 65-75 arası olabilir ama mülakata girecek son not 85-90 arası olacaktır.Ayrıca ymm değil smm olacak
Matematikte a b c d maç yapmış sorusu vardı cevabı 8 maç yapmışlardır yaptım yanlış şıkkı soruyordu.
Hülasa şunu gördüm ki istanbul üni.sinde sınava girdim ve Türkiye nin heryerinden gelenler vardı iğne atsan yere düşmücek bi kalabalık vardı ben zannettim okula kayıt yaptırmaya geldiler yeni kazananlar üzüldüm gerçekten millet 100 kişilik alım için taaa nerelerden gelmişler daha gazi üni.yi hiç görmedik galiba bi 50-60bin başvuran var Allah yardımcısı olsun mülakata kalanlara başarılar şimdiden..
-
@ekonometrix bence yanlış düşünüyorsunuz. Bana bir tane belge ile ziraat sınavlarının 80 90 ı gördüğü yer gösterin : ) bankoda bile bu kadar yüksek olmamıştır hiçbir zaman . alım az olabilir fakat 2014'de ziraat bankasının kendisi için ( finans grubuyoktu ) açtığı 100 kişilik alımda bile dedikleriniz olmadı .Nitekim halk bankın 475 kişilik uzmanlığına da 10binlerce insan başvurmuştu fakat yeterli sayı oluşmadı diye puanları düşürdüler. Genel yetenek cok kolay olabilir evet bu hep böyleydi zaten neye şaşırıldı anlamıyorum . 70 75 bandında olur rez al bekle dostum
-
Bayramdan önce açıklanma ihtimali var mı? Açıklandıktan sonra mülakat süreci nasıl işler?
-
@akbabos bayramdan önce açıklanır büyük ihtimal diğer süreçler hakkında bilgim yok hocam
-
@AdemSimit hadi bakalım açıklanınca yine konuşuruz inşallah sen haklı çıkarsın da kahvemi içmeye gelirsin
-
@ekonometrix İstanbul'da yaşıyorum Ankara'da okudum hocam kahve için teşekkürler . Açıklansın Kahveler benden : )
-
İngilizce paragraf sorularini hatirlayan var mi acaba?
-
@muzlusut Hocam orda krediyi değil kredi maliyetini, faizi yani 780.Finansman Gideri'ni soruyordu. Bankadan kredi alma işlemini sorsaydı dediğiniz doğruydu.
-
kanun koyucunun Kendi koydugu kanunu kaldırması iptal mi ilga mı ? sorulara pek cevap alamadım dün akşamdan beri
-
@AdemSimit İlga diye biliyorum ben.
-
@AdemSimit ilga etme denir
-
@mneclk İlga etmek: Kanun, tüzük veya yönetmeliklerin yeni bir kanun, tüzük veya yönetmelikle yürürlükten kaldırılmasıdır.