Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@berceste Sıkıntı yok o zaman.Siz daha önce girdiniz mi hocam.Sıralama falan yazıyor mu?Cunku soyle bir yazi okudum forumda.Siralama aciklanmiyormus.Baraji gecenleri kafalarina gore cagiriyorlarmis.Bana pek mantikli gelmedi ama herkes farkli birsey soyluyor sinav hakkinda.
-
@luthor evet hocam girdim sıralama yazmaz sonuç ekranında doğru yanlış sayılarınız ve mülakat kontenjanına hak kazandınız / kazanamadınız yazacaktır . Ama banka mülakat listelerini başarı sıralamasına göre hazırlar olay bu .
-
Sağol hocam.Bilgi kirliliginden kurtulduk.
-
Haftaya cumaya kadar aciklasalar bari yoksa araya bayram tatili giriyor 10 gun daha bekleriz fazladan.
-
Bence 25 nde aciklanir bayram sonrasi da mulakat tarihleri belli olur
-
İnşallah bayrama kadar açıklanır.
-
Aciklansin artik dert sahibi oldum dusunmekten
-
@av.ssualp hepi topu 200 kişi için bu kadar bekletmeleri aklım almıyor açıkçası. illa kabız edecekler. açıkla, mülakat tarihlerini ekle çok mu zor bilemiyorum.
-
@patakute mulakat tarihini daha sonra aciklasinlar ona da raziyiz hocam gecip gecmedigimizi bilmedigimizden mulakat da calismak gelmiyor icimizden dusun dusun sistik valla okunduguna eminim neden bekletiyorlar anlamis degilim
-
Kacla kapaticak acaba katilim uzman yard??Aciklanma tarihi icin And univ aradigimda 20#25gun icinde aciklanir tam tarih veremiyoruz diyorlar.Aciklanir insallah bu hafta..
-
@ekonomist42 dusuncem 75 80
-
Arkadaslar ziraat insankaynaklarindan saglam bir kaynaktan edindigim bilgi sinav sonuclari aciklanmis ancak su an listeler hazirlaniyormus bu hafta cumaya kadar verilebilirmis belki de daha erken verilebilirmis sisteme.
-
valla açıklansın da rahatlayalım arkadaş bu nedir ya. mülakat 3 ay sonra olsa da olur. en azından herkes işine bakar. beklemek çok zor çok
-
@Lex-fori ay cok sevindim
-
@Lex-fori insallah hocam ya yarin belli olsun hatta
-
Arkadaşlar sınav sonuçlarını nereden öğreneceğiz ilk kez banka sınavına giriyorum.
-
@MrJul duyuruları takip et bankanın.
-
forum üyeleri nereleri tercih ettiniz paylaşım yapar mısınız ? Günde 50 kere foruma giriyorum yeni bir şeyler var mı diye umutla
-
Ben 4 yıldır borsayla uğraştığım ve değer analizi teknik analiz trend analizi eliotundan fibonaccisine vadeli işlemlerden varantına kadar birçok konuya hakim olduğum ve bir çoğundan zaten günlük işlem yaptığım için Portföyü seçtim alan ve ingilizcemde çok iyi geçti fakat genel kültürden batırdım büyük ihtimal olmaz gözüyle bakıyorum hayırlısı.
Ha şuda bir gerçek Spk belgemi zaten alacam beni Ziraat kaybeder ben yine bir yatırım kuruluşunda iş bulurum Allahın izniyle :)))) ama bu sınav genel kültürdeki garip sorular yaktı beni. -
Ben ziraat katılım bankası firma analiz biriminde çalışmak için sınava girdim. Benim de Genel kültür sıkıntılı geçti bakalım hayırlısı.