Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Bu arada ben de aramıştım iki gün önce sınav okuma birimini.. bana neden sınavdan 20-30 gün sonra açıklanır dediler. Arkadaş yanlış mı anladı acaba?
-
@pek12 geçen sene yapılan sınavda da sinav ile açıklanma süresi arasında 30 gün var. Ben bayramdan sonra açıklayacağını düşünüyorum ama inşallah o kadar sürmez
-
Arkadaşlar genellikle sinavlar 2-4 hafta arasinda aciklaniyor o yuzden telaşa gerek yok ama tabi ki beklemek çok stresli bir durum. Torpil konusu icin bekletildigini sanmiyorum sadece mulakat tarihi vb gerekli şeyleri ayarlamak icin bekletildigini dusunuyorum.
-
@hazirlanan zaten bunalımdayım iş yok güç yok bi de açıklanmasını geciktiriyorlar iyice ifrit oluyorum. Neyse hakkımızda hayırlısı diyelim yapacak bişey yok...
-
Nasil torpil olacak millet orda puani var milleti proveke etmeyin sonuc sinavlarda torpil olmaz.
-
@maid sen kendinin kac yaptigini biliyorsun da baskalarinin kac aldigini nerden biliyorsun bu kadar emin konusuyorsun torpil olmaz diye kimsenin provakasyon yaptigi yok yillarca cok degil 2 3 yil once bu hukumet gene bastayken osym sinavlari calindi kazanmayanlar kazandirildi smdi olma ihtimali var ve belli olup aciklanmiyorsa bizim icimize kurt dusmesi cok normal 50 almis adamin puanini 80 yaparlar sen 75 le giremezsin yeter ki istesinler hayatinda girdigin ilk sinav herhalde senin gibi herseyi gozu kapali savunan destek olanlara hayret ediyorum pes
-
@maid dostum burasi turkiye burda torpilin ALLAHI olur ve her asamadq olur seninde ruhun duymaz
-
@av.ssualp ziraat bankasi boyle aptalik yaparmi kendi kafasi calismayan aptali alirmi ingilizcesi olan personeli alir.
Sinavda torpil olayi imkansiz ama mülâkat icin birsey soylemem. -
@maid arkadaşlar bence torpil olayını araştırın asıl torpil sınav da ölür bununla aksini söyleyen hiçbişey bilmiyordum yeter ki almak istesin ler në ler dönüyor kimsenin haberi yok
-
@maid hocam 250 kişi ilan edilen ilan edilmeden o halde alınan kac kisi var bı araştır
-
@maid arkadaşım sen hangi ülkede yaşıyorsun çok merak ediyorum. hayvanat bahçesi müdürünün tupitaka müdür yapıldığı bir ülkeden bahsediyoruz burda.
keşke herşey senin dediğin gibi olsa -
@duygu123asd müdürün engin tecrübeleri varmış
-
@duygu123asd devlet kurumlarıyla ilgili detaylı bilgim yok ama ziraat bankasi özel sirket gibi çalışır önemli olan karıdır bunun için işin ehline verilir.
Kimse sinavda torpil ya-pa-maz. -
@tolga80 sınavda torpil olmaz
-
@maid hocam senin hiçbişey den haberin yok
-
@tolga80 hocam nasıl yapacaklar açıkla ozaman sınavda torpil lutfen
-
@maid gidip kırtasyeden torpil alacaklar
-
@tolga80 bakın açıklaması bile yok sınavda asla torpil yapamazlar.
-
@maid katılıyorum sana iyi akşamlar
-
@maid hocam basit örnekler vereyim. Ziraat vakıf ve halk bankaları devlet bankalarımız ama vakıfbank ve halkbank avukat alımına bile çıkmayıp doğrudan şirket çalışanlarının tanıdıklarını alıyor. Biz burda netlerle puanlarla sıralamalarla cebelleşirken bizzat tanıdığım -affınıza sığınarak söylüyorum-vizyonu ve hukuk bilgisi beş para etmez hukuk müşavirleri takır takır paralar kazanıyor, hayatını yaşıyor. İkinci bir örnek olarak vakıfbank geçen sene yaptığı müfettiş yardımcılığı sınav sonucunda mülakata kalanların netlerini açıklamadığı gibi kendilerine bile yollamadı neden olabilir? takdiri size bırakıyorum. Ziraatin sınavında da kimin kaç netle kazandığı noter huzurunda açıklanmıyor. Diyelim ki üniversite doğru okudu hesaplamada torpil olmadı, peki Ziraatin açıkladığı listedekiyle nerden karşılaştırma yapacağız da haksızlık var diyip hakkımızı arayacağız buna bir çözüm ben bir avukat olarak bulamadım sende varsa öğrenmek isterim...Türkiye sözde müslüman bir ülke fakat kul hakkı yemeden makam mevki para kazanamazsın bu 2+2=4. İfade özgürlüğüne saygım var elbette ama burası gibi emeğiyle birşeyler elde etmeye çalışanların, torpil meselelerinden canı yananların yoğun olduğu bir platformda bunları tartışmak sadece gereksiz polemik ve zaman kaybı yaratır.