Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@selino sıkıntı olmaz, önemli olan yazılar.
-
@hkk hemen hemen her kurum kabul ediyor daha önce spk kanul etmedi bir arkadaş mağdur oldu onun dışında kabul ediliyor.
-
@aliveli teşekkür ederim
-
ankaraya evrak teslimine gidecek arkadaslar bir gun onceden mi gideceksiniz, misafirhanede kalinabilir mi sordunuz mu yoksa o gun mu gitmeyi planliyorsunuz?
-
@selino Ben bu gün cumartesi için konuştum gelebilirsiniz dediler.
-
Arkadaşlar bu arada ik ile konuştum kıyafet olarak smart casual dendi yani pantolon gömlek kazak takım elbise değil ama çok sportif de olmayacak evrak teslimi için de saat 10-12 arası muhakkak teslim edin arkadaşlar sadece o saat aralığında orda olacaklar dendi bir de orda evrak dolduracakmışız haberiniz olsun
-
@gökhan sadece eğitim boyunca değil çalışırken de smart casual giyinebiliyoruz, değil mi?
-
@darülmihen ayni gun gidilse kalacak yer icin sorun olur mu yoksa onlar kendileri mi yonlendirir acaba?
-
@monet Onu bilmiyorum hocam yalan söylemeyeyim ben sadece eğitim için sordum
-
@gökhan hocam yani pantolon,gomlek, kazak giyilebilir. takim giyinmeye gerek yok degil mi pek anlayamadim orayi
-
@monet teknoloji bolumu icin smart casual olabilir
-
@selino Aynı günden kastınız pazar günü yani 10 Aralıksa bi sorun olacağını düşünmüyorum ki zaten olması gereken pazar günü gitmemiz.
-
@selino Hocam aynı dediğiniz gibi zaten google'a da smart casual yazarsanız kombinin nasıl olacağı anlatılıyor kot pantolon olmasın yalnız o spor kaçıyor kanvans tercih ediliyor pantolon da üstüne de gömlek kazak
-
Arkadaşlar, ütü ve çamaşır yıkama durumunu soranınız oldu mu ? Ütüyü kendimiz mi götürmemiz gerekiyor acaba ?
-
Bu arada söylemeyi unuttum eğitim süresi için sakal olayını da sordum kesseniz iyi olur dendi
-
cumartesi egitim olacak mi, olacaksa da kaca kadar onu da ogrendiniz mi
-
Otobusle 1 gun onceden gidecek olan arkadaslar kac saatte ankaraya vardiginizi buraya yazsaniz super olur ctesi gecesi yola cikacaklar icin
-
@selino hocam ben cumartesi sabahı trenle gideceğim tren 4 saatte gidiyor otobüste muhtemelen 5 buçuk saatte gider ancak
-
@selino 5 buçuk-6 saat sürer.Fİrma olarak Pamukkale tavsiyem
-
Egitim sureci konaklama zorunlu mu acaba evi orada olanlar vesaire icin