Ziraat Bankası 50 Avukat Alım Süreci
-
@av.ssualp ben katılmamıştım.
-
Arkadaslar izmir yazanlar yasadi kiz arkadasim 63 le kazandi umarim daha yuksek puanla elenen yoktur
-
@av.ssualp anlamadım millet naptı bu sinavda 1500 kişi girdi az da değil yani 1 kisilik alım yapilacak yerler 80 üstü diyolardı 70le girenler olmuş. Yüksek kapatir kazanamam korkusuyla ankarada yaşadığim halde istanbul yazdım 60larda kapatmış
-
@pek12 gaziantep 1 kisi alinacak mesela 67 ile kazanan var facebookda gordum 80 li puanlar hic duymadim elbette vardir ama genel olarak ingilizce ve genel kultur sikintili oldu demek bunun disinda bazi hukuk sorulari da basit gorunuyordu ama kafa karistiriciydi kismet
-
@av.ssualp bir kez daha anladim anadolu üninin sinavlari hem çok basit sorulari iceriyor hem de çok basit gibi gözüken detay bilgi gerektiren o çok tartıştığımız sorulari soriyor bi kez daha yolumz düşerse dikkatli olmak lazım. Hocam siz neden puanınızı soylemiyorsunuz iki defa sordum?
-
mulakata nasil hazirlanmak gerek acaba ?
-
@Masmvi umarim torpile hazirlanmaya baslamamistir kimse genel olarak banka mevzuati soruldugunu soylemisti gecen yillarda giren bir arkadasim
-
@av.ssualp insallah ya ️ Peki yedek belirleniyor mu acaba
-
Bir de yil icinde mulakata giren diger arkadaslarinda cagrildigi soylenmisti oyle bi durum var mi gercekten ?
-
@Masmvi evet yedeklerden yil icinde tekrar aranan oluyormus hocam umudu kesmemek lazim torpilli o sevimli arkadaslardan daha iyi bir yer icin torpil bulup maasi daha iyi kurumu kazanan oldugunda artik kadro icin bizim gibi zavallilar araniyor
-
@av.ssualp cok guzel dediniz hocam
-
@Masmvi siz hangi sehirden jazanmistiniz
-
@av.ssualp gaziantep ️
-
Mülakat planı ziraat duyurularda açıklanmış. Hani saglam kaynaklardan edinilmiş bilgiydi15 ankara 15 istanbuldu? 4 ankara 21 istanbul görünüyo şu haliyle. Istanbulsa aşırı mülakata girecek var. Neyse, hayırlı uğurlu olsun:)
-
Mülakat Tarihleri açıklanmış. Ziraat Bankası Sitesinde sırasıyla bankamız-insan kaynakları-duyurulara tıklayınca çıkıyor. Hala açıklanmadı sananlar varsa girsin baksın. (Bende bugün gördüm tesadüfen gözüme çarptı )
İstanbul da yaşayan , bilen arkadaşlar varsa sabiha gökçen ile mülakatın yapılacağı yer olan eski büyükdere caddesi , maslak diye geçiyor yer Ziraat bankası genel müdürlüğü ek hizmet binası imiş. Nasıl ulaşım sağlayabiliriz gideriz yardımcı olabilirler mi baya uzak görünüyor arada ki mesafe.
-
@ccc itü sabiha gökçenden uzak olur, bir kaç vasıta yapmanız lazım. sabiha gökçenden kadıköye otobüs var ordan metroyla ayrılık çeşmesine geçin ayrılık çeşmesinden marmaraya geçip yenikapıda inin, yenikapıdan da hacıosman metrosuna binip itü ayazağa durağında inin, itü-ayazağa metro durağının çıkışına denk geliyor tam hocam ordan yürürsünüz. raylı sistem ağırlıklı yazdım trafiğe denk gelme ihtimalinden dolayı. başarılar
-
@pek12 teşekkürler hocam olmadı paraya kıyıp taksi ile direk geçmeye çalışıcam ama ne kadar tutacağı konusunda da bir fikrim yok. Bir şekilde varıcaz artık.
-
@ccc çok tutar hocam biri anadolu yakasının en doğusu diğeri avrupa yakası. mülakattan iki saat önce istanbulda olmaya bakın. dediğim gibi raylı sistem kullanırsanız o kadar sıkıntı yaşamaz planladığınız gibi orda olursunuz.
-
@pek12 merhaba siz neden yasaklandınız acaba bir de arkadaşlar şehir kontenjanları ne ben anlayamadım 14 kişi çağırılan 35 kişi 85 kişi çağırılan var kontenjan yok kafalarına göre mi
-
Arkadaşlar mülakat sonucu açıklandı bildiğiniz üzere. Bizi çalışma koşulları ve maaş konusunda aydınlatabilir misiniz? Memurlar net adli hakimlik te bir kaç yazıya denk geldim geçmiş yıllara dair ve moralim bozuldu açıkçası