Ziraat Bankası 50 Avukat Alım Süreci
-
@fatayse maaş başlıkta daha önce yazılmıştı sanıyorum.
-
@burcuburcu hanım oraları okudum da tam bir mutabakat sağlanamamıştı o sebeple soruyorum
-
Bir de arkadaşlar avukatlar iş kanununa mı tabi yoksa memur mu?
-
@fatayse iş kanunu olması lazım.
-
@fatayse ziraat bankası 2017 toplu iş sözleşmesi yaz google'a. orada ücret ekleri kısmı yazıyor. avukatın maaşı brüt 3250 ile başlıyor. müfettiş yardımcısı ve uzman yardımcıları da brüt 3250. ayrıca yılda 4 maaş ikramiye. nisan ayında 2 maaş temettü. ve yıllık vekalet ücreti artık ne kadarsa. a seviye yds varsa 500 tl de dil tazminatı veriyorlar (aylık). yani ortalama maaş 4 bin tl ye yakın veya biraz altında. dil varsa üstünde.
-
şu başlığı canlandırsak
-
@attorney Avukat arkadaşlar bazı başlıklarda hiç görünmüyorlar. Bu tip ilanlarda kendisini en az gösteren kesim diyebilirim. Avukatlıkta hakim savcılık yaş şartının 45 olduğunu bilmeyenler var. Gerçekten bazı mevzular beni şaşırtıyor.
-
@Antimülakat başka bir forumda böyle saldırgan bir kesim var birazda korkudan ses çıkarmıyor olabilirler.
-
@kyloren nasıl bir tayfa hocam o grup. Milleti mi konuşturmuyorlar. Tam olarak anlamadım.
-
@Antimülakat iyiniyetle yapılan bir yoruma gereksiz yere tepki verebiliyor. Yanlış anlaşılmalar çok yaşanılıyor bunu demek istedim. Bunca sinirin stresin arasında başkasının tribide eksik kalsın.